To je to što me zanima!

Šok na Rujevici: Kek pred derbi ostao bez trojice prvotimaca?!

Pitanje je hoće li na lijevoj strani zaigrati Martić ili Vešović, dok ću na desnoj strani rješenje tražiti u Črnicu, Mateiju ili Bezjaku, rekao je Matjaž Kek pred derbi
Vidi originalni članak

Kada se ujutro probudiš, kao danas, i vidiš i pročitaš sve silne poruke navijača postavljene po gradu, onda jedino možeš biti ponosan i sretan jer znaš da je pred tobom jedan veliki sportski događaj, jedna velika utakmica, započeo je trener Rijeke Matjaž Kek konferenciju za medije uoči derbija subotnjeg protiv Dinama na Rujevici (19 sati).

- Uza svo pisanje i priču koja se vrti kroz medije u zadnje vrijeme, mi znamo da nam dolazi protivnik kojeg moramo respektirati, koji je kvalitetan, ali koji u nama pogoni strašan motiv, veliki inat i sigurno da možemo samo s velikim samopouzdanjem, izuzetnom hrabrošću i puno pameti doći do našeg cilja, a to je pozitivan rezultat - poručio je Kek pa nastavio:

- Mene raduje veliko zanimanje javnosti za derbi. Ali, na kraju krajeva od svih tih pisanja, priče i toga to je samo sportski događaj, to je samo utakmica i neka tako ostane.

Kek uopće ne dvoji što je za njega pozitivan rezultat.

- Pobjeda - poručio je pa dodao:

- Razmišljamo o nastavku naše serije, unatoč kvalitete protivnika. Ali, rekao sam, za pozitivan rezultat treba jako puno pameti.

Slovenac ima dosta problema sa slaganjem momčadi, ozljede muče Ristovskog i Vešovića

- Obojica su trenirala i kod njih više nemam nikakvih upitnika. Ono što je novo, dva dana nije trenirao Bradarić , također ne trenira MalešZuta je otpao zbog kartona i ne trenira Šofranac. Zbog toga, kadar će biti dosta promijenjen, ali to ću odlučiti nakon večerašnjeg treninga. U glavi mi je više manje sve riješeno. Pitanje je samo da li će na lijevoj strani zaigrati Martić ili Vešović, dok ću na desnoj strani rješenje tražiti u ČrnicuMateiju ili Bezjaku.

Ukoliko Bradarić neće moći ulazi Čanađija.

- Izuzetno dobro izgleda posljednjih par tjedana. Pun je pozitivne energije, želje i volje i tu ne bih dvojio ukoliko Filip ne bude spreman.

Brzi teren na Rujevici?

- Teren je uvijek isti, visina trave je uvijek istra, zalijeva se uvijek na isti način. Mislim da će biti baš ugodan za igru, onako europski teren. Valjda su oni iz Dinama nakon toliko europskih utakmica i naučili igrati na takvom terenu.

Do kraja prvenstva ostalo je još deset kola.

- U igri je još 30 bodova i donositi neke zaključke sada nakon kraja te utakmice je glupo. Neće se ništa prelomit u prvenstvu, ali sigurno je utakmica koja ima izniman psihološki značaj. O derbiju se priča, o derbiju se govori, a čekaju nas još svi protivnici iz lige, pa svakako razmišljamo o tome kao o jednoj utakmici, a ne nekakvom završnom činu prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • -mingo 07.04.2017.

    Daj Kek ne blamiraj se. Ima Dinamo travnjak da se ne treba sramiti, pored onih iz lige petice.

  • da124 07.04.2017.

    Jel zna netko jel Coric spreman za derbi?

  • prcko vitamincic 07.04.2017.

    Nekada su komentatori na 24 ure bili puno pametniji i dalo se raspravljati, a danas je najbolje što znaju napisati je penal. Svi se odreda ponavljaju k'o papige pišući gluposti i jednostavno više nemaš kome odgovoriti. ebo vas penal :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare