To je to što me zanima!

Ako je Mandžo 'out', tek onda smo nadrapali protiv Ukrajine

U 85. minuti vidjeli smo Mandžukića u velikim bolovima. Tolikim da nije mogao nastaviti utakmicu! To su doista rijetke scene, Mandžu znamo kao neprikosnovenog borca koji igra i načet
Vidi originalni članak

Kakav je šok pretrpjela Hrvatska na Rujevici protiv Finske! Odigrali smo 1-1 protiv otpisanih Skandinavaca i tako posve zakomplicirali odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedeće ljeto.

Bilo je to pravo mučenje gotovo svih 90 minuta i činilo se da smo s(p)retnim golom Marija Mandžukića u 57. minuti sredili tu enigmu.

Zabio je Mario poslije pune dvije godine prvi službeni domaći gol za Hrvatsku i time je pretekao Eduarda da Silvu na drugom mjestu najboljih strijelaca Vatrenih u povijesti.

Međutim, u 85. minuti vidjeli smo Mandžukića u velikim bolovima. Tolikim da nije mogao nastaviti utakmicu! To su doista rijetke scene, Mandžu znamo kao neprikosnovenog borca koji igra i načet.

Prema prvim reakcijama čini se da je Mario izgubljen za Kijev, odnosno utakmicu protiv Ukrajine koju ne smijemo izgubiti.

Tko bi mogao umjesto njega u centar napada? Duje Čop je na raspolaganju, Andrej Kramarić bi mogao biti pomaknut s polušpice u špicu... Besane noći su pred Čačićem koji je potvrdio da će Mandžukić biti na raspolaganju za Kijev, ali Brozović neće.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • 07.10.2017.

    Nece nam falit sigurno.

  • --- DAVOR --- 07.10.2017.

    Kramarić i Kalinić u čistu špicu a iza njih Brozović koji često asistira a i zabija iz daljine,Rog mora igrat umjesto Rakitića,Pašalić također uz Modrića u sredini a Jedvaj sa Vidom na stoperskoj poziciji! Ćaćića maknut pa neka se dečki sami dogovore oko taktike jer RTV serviser više smeta nego pomaže!

  • VIM_2 07.10.2017.

    Ako niste znali, cacic iducu utakmicu igra protic sjeverne koreje

Komentiraj...
Vidi sve komentare