To je to što me zanima!

Šok pred početak Kupa nacija: Nigerijac kolabirao na treningu

Samuel Kalu, mladi krilni napadač Bordeauxa i nigerijske nogometne reprezentacije, srušio se na posljednjem treningu pred početak Kupa nacija u Egiptu. Čini se kako je razlog dehidracija
Vidi originalni članak

Ovaj petak u Egiptu započnje Afrički kup nacija, a reprezentaciju Nigerije umalo je pogodila prava tragedija. Krilnom napadaču Bordeauxa Samuelu Kaluu (21) pozlilo je.

"Super orlovi" u subotu imaju prvi nastup na kontinentalnom prvenstvu protiv Burundija, a na posljednjem treningu uoči utakmice Kalu se srušio dok se pripremao izvesti korner. Liječnička ekipa odmah mu je priskočila u pomoć.

Iako su neki mediji objavili kako je Kalu pretrpio srčani udar, to nije istina, nego se mladi nogometaš srušio zbog dehidriranosti, prenosi Goal.

- Igrač je sad stabilno. Odveli smo ga u bolnicu na pretrage i u redu je. Morat će uzimati više tekućine - rekao je glasnogovornik nigerijskog saveza Ademola Olajire.

Bez obzira na nezgodu, Kalu bi trebao biti u konkurenciji za nastup u subotu. I izbornik je potvrdio da nije riječ ni o čemu ozbiljnome.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • čoviksjuga 22.06.2019.

    Tamo se igra na +50 !

Komentiraj...
Vidi sve komentare