To je to što me zanima!

Šok: Rudić ostao bez golmana nakon optužbe za silovanje

Thye Mattos Venura Bezerra optužen je za silovanje djevojke nakon Panameričkih igara u Kanadi prije desetak dana. Kanadske vlasti za njim su izdale tjeralicu...
Vidi originalni članak

Drugi golman brazilske vaterpolske reprezentacije Thye Mattos Venura Bezerra (26) napustio je Svjetsko prvenstvo u Kazanju zbog optužbe kanadskih vlasti za silovanje. Rudićev golman optužen je da je tijekom Panameričkih igara prije desetak dana silovao djevojku u Torontu te je kanadska policija raspisala tjeralicu za njim.

Skandal se navodno dogodio u ranim jutarnjim satima 16. srpnja, a prema policijskom zapisniku djevojka (22) je u kući bila s prijateljicom i dvojicom brazilskih vaterpolista. Nakon što je otišla spavati Bezerra ju je navodno silovao.

Velik je to šok za reprezentaciju koju s klupe vodi legendarni Ratko Rudić. Direktor saveza rekao je kako je optuženi golman jako uzrujan te da su optužbe iznenadile sve u reprezentaciji. Šokirani Brazilci u prvom kolu Svjetskog prvenstva odigrali su 9-9 s Kinezima, a u drugom kolu čekaju ih hrvatski vaterpolisti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SnažniHulk 29.07.2015.

    a desi se

  • strumf81 28.07.2015.

    http://www.powerplaymanager.com/r486322/ Online sportska igra u kojoj mozes igrat nogomet,kosarku,rukomet,hokej!! Mislis da si bolji od drugih....Dokazi se!! Igraj protiv ostatka svijeta i dokazi da si najbolji! Pridruzite se i necete zazalit!

  • ssssssseeeeeeeeennnnnnniiiiiiii 28.07.2015.

    a bit ce nije dobro platio, pa ju je sad navodno silovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare