To je to što me zanima!

Šok u Chicagu: Pukli ligamenti i kraj sezone za sjajnog Rosea

Derricku Roseu pukli su prednji križni ligamenti lijevog koljena u 1. utakmici prvog kruga doigravanja Istočne konferencije protiv Philadelphije. Sezona mu je gotova...
Vidi originalni članak

Minutu i 20 sekundi prije kraja prilikom doskoka najbolji košarkaš Chicaga Derrick Rose ozlijedio je lijevo koljeno te je uz bolnu grimasu iznesen s terena.

U trenucima kada je pobjednik već bio odlučen Rose je ušao pod koš kako bi zabio, predomislio se, te pokušao pronaći nekoga od suigrača. Krivo je doskočio i uz bolan jauk pao na parket držeći se za lijevo koljeno. Medicinska ekipa odmah je utrčala na teren, a nedugo potom najboljeg strijelca Bullsa iznijeli su s terena.

Nedugo nakon završetka utakmice klub je objavio tužnu vijest za sve ljubitelje košarke da je sezona za prošlogodišnjeg najkorisnijeg igrača regularnog dijela NBA lige - završena.

Chicago je slavio protiv 76ersa 103-91, ali je zato izgubio Rosea. A bez njega je vjerojatno propala nada u osvajanje naslova. Rose će ujedno propustiti i predstojeće Olimpijske igre u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • burek. 29.04.2012.

    ove sezone se ozljedija 800 puta jbt ozljedija se na svakom mogucem mjestu -.-" stvarno nekuzim :S i sad chicago ostadose bez najboljeg igraca :///

  • blaugrana1899 29.04.2012.

    ovo totalno mijenja sliku playoffa na istoku,mislim da bi Celticsi mogli od finala. Roseu želim što brži oporavak,fantastičan igrač,ali ga nažalost cijelu sezonu prate ozljede.

  • user_36996 29.04.2012.

    šteta! nije odigrao pola regularne sezone zbog raznih ozlijeda i sad taman kad se potpuno oporavio za playoff ovo se dogodi. miamiju su sada vrata širom otvorena do finala jer ne vjerujem da ih itko na istoku može više zaustaviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare