To je to što me zanima!

Odlazak na vrhuncu moći: Nico Rosberg povukao se iz Formule

Bilo je tu puno rada i žrtvovanja da bih došao do svog cilja. I uspio sam. Popeo sam se na svoju planinu, na vrhu sam i osjećaj je ispravan, rekao je Nico Rosberg poslije odluke o povlačenju iz Formule 1
Vidi originalni članak

Aktualni prvak Formule 1 Nico Rosberg (31) objavio je kako se povlači iz Formule 1. Nije prošlo niti tjedan dana otkad je Nijemac osvojio naslov prvaka ispred klupskog kolege Lewisa Hamiltona poslije devet pobjeda u 21 utrci. 

- Poslije 25 godina u utrkama, moj je jedini sam bio postati svjetski prvak u Formuli 1. Bilo je tu puno rada i žrtvovanja da bih došao do svog cilja. I uspio sam. Popeo sam se na svoju planinu, na vrhu sam i osjećaj je ispravan. Želim se zahvaliti svima koji su me podržavali te omogućili da se taj san ostvari.

- Sada ću samo uživati u trenutku te u svakom iskustvu koje će me dočekati u životu - poručio je Nico za kraj.

Navijači diljem svijeta su šokirani, što je bilo i za očekivati.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Kentaćit 04.12.2016.

    Suza mi na oko kanu... Prvo Niko P, pa sad Niko R. Pa dokad, ljudi, te patnje?! Ne spavam noćima, u kući tišina. BMK totalno.

  • *Montenegro Diamantes* 03.12.2016.

    ..Trenutno najbrži vozač je Rikardo..ako se sumiraju , iskustvo, brzina i temperament..Hamilton je iza njega odmah..ali ga nešto ne volim..

  • *Montenegro Diamantes* 03.12.2016.

    ..Nikakva šteta, prosječan vozač , ima bar 10 bržih u F1 trenutno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare