To je to što me zanima!

Šok u Meksiku: Gignaca iznijela Hitna pomoć, ničeg se ne sjeća

Francuski napadač Andre Pierre Gignac pretrpio je teške ozljede u finalu meksičkog kupa. On je nakon jednog duela ostao nepomično ležati na travi, a ne sjeća se ni gola kojeg je zabio na toj utakmici
Vidi originalni članak

Prvu utakmicu finala meksičkog kupa između Tigresa i  Club Americe obilježila je ozljeda Andrea Pierrea Gignaca. Francuz na radu u Meksiku bio je najbolji igrač svoje momčadi, zabio je za vodstvo 1-0, ali onda se dogodilo nešto što je preplašilo sve na stadionu. 

Nakon jednog duela koji nije izgledao pretjerano grubo, Francuz je ostao ležati na terenu i morala je reagirati hitna pomoć. Najzabrinjavajuće u cijeloj priči je to da se Francuz ne sjeća utakmice, pa su liječnici u strahu da bi ozljeda mogla imati trajnije posljedice. Kako pišu meksički mediji, udarac protivničkog igrača paralizirao je Gignaca.

- Naravno da sam zabrinut. Brinem se za svoju djecu, a Andre je jedno od njih.Iduća 24 sata su jako bitna. Tek onda ćemo moći nešto konkretno reći - izjavio je zabrinuti trener Gignacovog Tigresa Ricardo Ferreti.

Utakmica je na kraju završena remijem 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cityzent 24.12.2016.

    brz oporavak

  • tomicalomica 23.12.2016.

    Nije mi jasno kako je nekad jako dobar igrač AP Gignac završio u Meksiku ?? Usput sve najbolje mu želim, šteta za njega zbog takvih povreda igrači prestaju aktivno igrati

  • nikopolidis_71 23.12.2016.

    Takav igrac pa ugra u Mexicu. Zbogom pameti

Komentiraj...
Vidi sve komentare