To je to što me zanima!

Šok u SAD-u: Pronašli mrtvog bivšeg osvajača Super Bowla

Policija u gradu Roswelu tvrdi kako je smrt Demaryusa Thomasa medicinske prirode, no i dalje nije jasno što se točno dogodilo i što je uzrok smrti jednog od najboljih igrača Denvera u povijesti
Vidi originalni članak

Demaryius Thomas (33) igrač je koji je ostavio veliki trag u NFL-u. Osvojio je Super Bowl s Denver Broncosima, čak četiri puta nastupio na All Star utakmici. Svojevremeno je bio jedan od najboljih wide receivera lige. Imao je tek 33 godine i upravo zbog toga je njegova iznenadna smrt šokirala SAD.

Thomasa, koji je karijeru u američkom nogometu završio prije godinu dana, policija je pronašla u njegovom domu u Roswellu. Tamošnja policija potvrdila je kako su njegovo beživotno tijelo pronašli u četvrtak. Iako navode kako je smrt medicinske prirode, i dalje nije jasno što se točno dogodilo i što je uzrok smrti bivšeg NFL igrača. Nesretni Demaryius je na Božić trebao proslaviti 34. rođendan. 

U NFL je došao 2010. godine kada su ga Denver Broncosi izabrali kao 22. picka na draftu. S Broncosima je osvojio Super Bowl 2015. godine, što mu je vrhunac karijere, a igrao je još za New York Jetse, Houston Texanse i New England Patriotse. Njegova smrt potresla je mnoge bivše i sadašnje igrače NFL-a.

- Thomas je bio bolja osoba nego što je bio igrač, a kao igrač je ušao u Kuću slavnih. To dovoljno govori o njemu kao čovjeku. Moju djecu je tretirao kao svoju vlastitu, pokretao je svaku humanitarnu akciju momčadi - napisao je Peyton Manning, jedan od najboljih NFL igrača u povijesti.

Od Thomasa se oprostio i njegov bivši klub Denver.

- Potpuno smo slomljeni zbog iznenadne, tragične smrti Demaryiusa Thomasa. Voljeli su ga svi u klubu, njegovi suigrači i treneri te naši navijači. Bio je jedan od najboljih igrača u povijesti našeg kluba.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • indijanac1 11.12.2021.

    Biber

  • nokia8 10.12.2021.

    Slabo pratim americku kopiju ragbija ali ovaj koliko vidim je bio dobar igrac.

  • Profix 10.12.2021.

    Jedan od stotine, samo sportaša zadnjih mjeseci, di su glumci, pjevači i druge javne osobe koje dođu u medije a anonimnih tek koliko ima . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare