To je to što me zanima!

Šok u svijetu tenisa: Lopezi su osumnjičeni za namještanje...

Ne stišava se priča oko namještanja sportskih mečeva u Španjolskoj. Policija sada za namještanje sumnjiči španjolske tenisače Feliciana i Marca Lopeza koji su navodno kontaktirali s kriminalnom organizacijom
Vidi originalni članak

Španjolski tenisači Feliciano Lopez (37) i Marc Lopez (36) osumnjičeni su za sudjelovanje u velikom skandalu oko namještanja mečeva.

Prema pisanju AS-a, Marc i Feliciano navodno su namjestili svoj meč parova na Wimbledonu 2017. godine. Bili su postavljeni za 11. nositelje, ali izgubili su od Australaca John-Patricka Smitha i Matta Reida u četiri seta 6-3, 6-7, 2-6, 4-6. Španjolski par lako je osvojio prvi set pa glatko izgubio.

Španjolska policija istražuje taj meč, a sve to dolazi u jeku akcije u kojoj je pala kladioničarska kriminalna organizacija u kojoj su uhićeni bivši nogometaši Carlos Aranda i Raul Bravo

Carlos Aranda navodno je policiji na ispitivanju priznao da je imao informacije o namještenim mečevima iz visokih sfera sporta, a naveo je i imena Feliciana i Marca Lopeza.

Prema izvještajima policije, Carlos Aranda priznao je da je znao koji će biti ishod spomenutog meča. Aranda je navodno nagovarao poznanika da se kladi na taj meč, a od njega je tražio 50% provizije od dobitka.

Ovako je tekao razgovor Arande i poznanika:

- Imam informaciju o namještenom meču, želiš li je - upitao je Aranda.

- Naravno, čovječe, daj ako imaš - odgovorio mu je kontakt.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • čađavi_krakun 18.06.2019.

    E koliko sam i puta do sad pa...

  • Dustov 18.06.2019.

    Velika mrlja na bijeli sport,al nista cudno,u tenisu se najlakse namista,prvi set ili vise gemova,ili tocan rez 2-1,svasta.....a itf i chalenger turniri da ne govorin di tenisaci su gladni kruha....jedva skrpaju za put....sto ce fedja namistati on samo od uniqloa ima 300 miljona za deset godina.pametnon dosta.

  • aavent 18.06.2019.

    I Real za utakmicu sa Malagom

Komentiraj...
Vidi sve komentare