To je to što me zanima!

Šok u klubu: Trener A. Sandrić preminuo je tijekom utakmice

Igračice su tužnu vijest čule na poluvremenu utakmice s Galatasarayem, nisu mogle suzdržati suze, a utakmica je prekinuta. Ozturk je bio cijenjen trener u Turskoj
Vidi originalni članak

U subotu je u 43. godini preminuo trener Samsun Belediye Canika, Mehmezt Can Ozturk, koji je ujedno bio i trener hrvatske košarkašice Antonije Sandrić ex Mišure. Šokantnu vijest košarkašice Samsuna čule su na parketu.

Ozturku je pozlilo 9. listopada tijekom domaće utakmice. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je mu je utvrđeno začepljenje aorte. Podvrgnut je hitnoj opraciji, a iako su informacije govorile da je sve prošlo uspješno, stvari su se ponovo zakomplicirale.

Njegove igračice vratile su se na parket i uspješno obranile prednost iz prve utakmice Europkupa protiv Chevakate. Nažalost, 15. listopada stanje njihova trenera se pogoršalo i naglo je preminuo.

Igračice su tužnu vijest čule na poluvremenu utakmice s Galatasarayem, nisu mogle suzdržati suze, a utakmica je prekinuta. Ozturk je bio cijenjen trener u Turskoj, a putem društvenih mreža od njega su se oprostile brojne turske sportske ličnosti. Pokopan je u utorak u Adani.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • StjepanValjak 19.10.2016.

    Antoniji se hrenovke (noge, liće joj na par hrenovki) oduzele

  • ZaGabria_1 19.10.2016.

    opet nepismeni boba...napisao kao da je a.sandrić trener,ja mislio neki naš,a ono turčin...i kae s lucom,nju ne spominješ zbog građe ili kaj???

  • podjebavač 19.10.2016.

    ufff kako bi je ovakvu znojnu,,polizo bi svaku kap s nje

Komentiraj...
Vidi sve komentare