To je to što me zanima!

Šok u Zadru: Golman Jurjević (27) preminuo nakon utakmice

Antonio Jurjević branio je za niz klubova u drugoj i trećoj HNL, njegova dva brata, Karlo i Josip, nose dres Zadra. Preminuo je u petak navečer nakon utakmice malog nogometa
Vidi originalni članak

Tužna i šokantna vijest iz Zadra. Antonio Jurjević (27) iznenada je sinoć preminuo nakon utakmice malog nogometa. Branio je Jurjević za niz klubova u drugoj i trećoj HNL te Zadarskoj ŽNL.

Njegova dva brata Karlo i Josip nose dres Zadra.

Iznenadna smrt mladog zadarskoga nogometaša rastužila je mnoge njegove poznanike i prijatelje iz nogometnih klubova s područja Zadra.

Još ne mogu vjerovati da je nakon utakmice u petak navečer, kada je svom malonogometnom klubu osigurao prolaz u polufinale, tiho otišao.

- Još ni mi ne znamo sasvim točno kako je Antonio preminuo. Čuli smo da je umro praktično u snu i to od zastoja rada srca - rekli su nam neki od igrača zadarskih malonometnih klubova.

 

Jurjević je nogometnu karijeru započeo kao golman u mlađoj generaciji Nogometnog kluba Zadar. Još je branio za Raštane, Primorac, Zelinu...

U šoku sam. Antonio je u petak branio na malonogometnom turniru Sv. Ante u OŠ Smiljevac, a kada je navečer stigao kući, požalio se da mu je loše, te je otišao spavati. Nažalost, otac ga je ujutro pronašao mrtvog. Vjerojatno ga je izdalo srce - rekao je predsjednik NK Zadra Svetko Ćustić za Večernji list.

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • blackone 11.06.2017.

    Rođeni počivaj u miru!

  • safti 11.06.2017.

    ajd nemojte koristiti ''rip''

  • juricajuric179 11.06.2017.

    Auuu kakva tragedija, kakva žalost za roditelje, najveća tragedija koja može nekog zadesit, ostati bez djeteta, sućut obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare