To je to što me zanima!

Šok za Argentinu: Di María ima rupturu mišića, otpada sa SP-a

Argentinska reprezentacija ostala je bez jednog od najvažnijih igrača pred polufinale Svjetskog prvenstva. Ángelu di Maríji dijagnosticirana je ruptura mišića i "out" je
Vidi originalni članak

Argentinski reprezentativac Ángel di María neće nastupiti u posljednje dvije utakmice svoje momčadi na ovom Svjetskom prvenstvu. Kako piše Marca, ustanovljena mu je ruptura mišića desne noge i Mundijal je za njega gotov.

- Nadam se da neće biti prestrašno u njegovu slučaju. Ángel je vitalan igrač za nas - rekao je argentinski izbornik Alejandro Sabella nakon četvrtfinalne utakmice protiv Belgije koju je njegov sastav dobio 1-0.

Di María se ozlijedio u 33. minuti utakmice nakon jedne solo napadačke akcije. Probao je nastaviti nakon pružanja liječničke pomoći, ali nije išlo. Zamijenio ga je Enzo Pérez.

- On nam je ključan igrač, jako mi je žao. Nadam se da će biti spreman što prije jer znamo što nam znači za momčad - izjavio je Gonzalo Higuaín, strijelac pobjedničkog gola za "gauče", prije no što je bilo poznato da će Di Maria propustiti ostatak SP-a.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Bassa_1 06.07.2014.

    Mislim da Argentina ima dovoljno dobru momčad da zamjeni Di Mariu. Nekako igraju neuvjerljivo, ali čvrsto i organizirano i vjerojatno zato mogu do kraja.

  • LavMis 06.07.2014.

    finale Nizozemska-Njemacka

  • shasa 06.07.2014.

    to mi je jedan od najdražih igrača !

Komentiraj...
Vidi sve komentare