To je to što me zanima!

Šok za Nijemce: Timo Werner pati od vrtoglavice i teško diše

Nakon što su mu se isti simptomi ponovili u petak, mora mu biti jasno da se mora pripaziti. Moramo pronaći uzroke, nema smisla nagađati o čemu se radi, poručio je sportski direktor Leipziga
Vidi originalni članak

Izašao je nakon samo 32 minute prošlotjednog gostovanja Leipziga kod Bešiktaša u drugom kolu Lige prvaka, pokušavši pokriti uši kako bi barem malo manje čuo buku koju su proizveli navijači turskog kluba na Vodafone Parku u Istanbulu.

Liječnik mu je dao čepiće, no nije ni to pomoglo. A nekoliko dana kasnije ispostavio se pravi razlog zdravstvenih problema mladog njemačkog reprezentativca. Naime, ima probleme s disanjem i cirkulacijom.

Werner zbog toga nije bio u kadru Leipziga za utakmicu protiv Kölna u nedjelju, ali je i propustio okupljanje "elfa" uoči završnice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i utakmica protiv Sjeverne Irske i Azerbajdžana.

- Nemoguće je da misli o utakmicama u ovom trenutku. Zabrinuti smo za njega, to je jasno. Bila je to neobična situacija u Istanbulu - rekao je sportski direktor Leipziga Ralf Rangnick za Kicker i dodao:

- Nakon što su mu se isti simptomi ponovili u petak, mora mu biti jasno da se mora pripaziti. Moramo pronaći uzroke, nema smisla nagađati o čemu se radi. Nakon što saznamo dijagnozu, bit će jasno i kakva treba biti terapija. Nema smisla slati ga u reprezentaciju dok dijagnoza nije poznata.

Werner je dobrim igrama privukao pozornost, između ostalih, i Real Madrida i Barcelone. Zabio je 21 bundesligaški gol prošle sezone te šest golova u prvih osam nastupa za "elf".

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Toško 05.10.2017.

    Kakvi su to doktori.. Neka pročitaju današnji članak ovdje na 24sata,oni znaju, lijepo se navode svi ti simptomi kao znakovi za infarkt! ;)

  • juve_tg 05.10.2017.

    Neki dan se svi rugali kad je izišo s utakmice s Besiktasom, a očito je bilo da s momkom nesto nije u redu!

  • DraženMuhvić 05.10.2017.

    Predozirao se Red Bullom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare