To je to što me zanima!

Šok za novog prvoligaša: Igor Bišćan iz Rudeša u Sloveniju!

Iako je napravio velik posao s Rudešom i prvi ga put odveo u Prvu HNL, Igor Bišćan odlučio je otići iz toga kluba i prihvatiti financijski puno izdašniju ponudu Olimpije iz Ljubljane
Vidi originalni članak

Igor Bišćan više nije trener novog nogometnog prvoligaša Rudeša, javlja Večernji list. Bivši hrvatski reprezentativac u petak je potpisao dvogodišnji ugovor sa slovenskom Olimpijom.

S novom će se momčadi, među kojima su Hrvati Leon BenkoDanijel Miškić i Dino Štiglec, Bišćan upoznati u ponedjeljak, a službeno će je preuzeti nakon finala slovenskog kupa u srijedu, gdje se Olimpija sastaje s Domžalama.

Bišćan će na klupi zamijeniti Safeta Hadžića koji je s Ljubljančanima osvojio drugo mjesto u prvenstvu, 13 bodova iza prvaka Maribora.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 29.05.2017.

    koji su ovo glupi naslovi i manipulacije da Biscan odlazi samo zbog love....Olimpija je za Rudes ko Bayern za Paderbon i ne znam ko ne bi otisao za trenera u tri puta bolji klub

  • juricajuric179 29.05.2017.

    Sa Bišćanom Rudeš bi bio solidan klub u HNL-u ali nažalost nemaju sredstava da ga zadrže i plesat će samo jednu sezonu i 1. ligi.

  • Istina11_1 29.05.2017.

    Sad je imao sansu za dokazati se a ne pobune dizati u Hrvatskoj protiv Dinama . Sad kad ima sansu da njegova ekipa zaigra protiv Dinama i on pokaze da zna postavit momcad on pobjeze u Sloveniju . I otamo ce redovito rusit mamica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare