To je to što me zanima!

Šok za Osijek! Istra im uzela pobjedu pred kraj utakmice...

Propustili su tako Osječani veliku priliku, a Zoran Zekić je odlučio malo izmiješati sastav što su domaćini uspjeli iskoristiti. Prava je to šteta za Zekića i njegovu momčad jer su ovako propustili povratak na 2. mjesto
Vidi originalni članak

Osijek je imao priliku pobjedom skočiti na drugo mjesto Prve HNL, no Istra je golom u završnici susreta uspjela izboriti remi, prvi nakon četiri uzastopna domaća poraza.

Osijek je poveo u 29. minuti golom Karla Kamenara, a izjednačio je Ramon Mierez u 86. minuti. 

Propustili su tako Osječani veliku priliku, a Zoran Zekić je odlučio malo izmiješati sastav što su domaćini uspjeli iskoristiti. Prava je to šteta za Zekića i njegovu momčad, koji u nekim utakmicama izgledaju nepobjedivo dok gube bodove protiv slabijih protivnika

Odlično su se Puljani suprotstavili Osijeku, a to dokazuje i statistika u kojoj su klubovi bili podjednaki.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 27 bodova i utakmicom manje, Lokomotiva na drugom mjestu ima 25 bodova, a treći je Osijek sa 24 boda. Gorica ima 19 bodova, a Rijeka na petoj poziciji ima 17 bodova, ali i susret manje. Zadnje dvije pozicije drže Istra 1961 (9) i Rudeš (2).

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mihic82 27.10.2018.

    Evo Istre na dva boda od nekih, gori sve

  • 27.10.2018.

    Ne razumijem kritike na račun Zekića. Osijek možda igra lošije protiv slabijih ekipa, ali zato to kompenziraju protiv jačih. Osječani, zar vi stvarno mislite da Osijek može parirati Dinamu? Nabavite novog trenera i pitanje je hoćete li biti četvrti. Malo realnosti molim.

  • 27.10.2018.

    Gledao zadnjih 15 minuta. Osječani su toliko odugovlačili da su na kraju bili zasluženo kažnjeni zbog toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare