To je to što me zanima!

Šok za PSG u Koelnu: Nantes u finalu rukometne Lige prvaka...

Iako autsajder, Nantes je posve zasluženo došao do pobjede u francuskom obračunu jer je vodio od 10. minute do samog kraja, čak i sa šest razlike. U drugom polufinalu igraju prvak Vardar i Montpellier
Vidi originalni članak

Rukometaši Nantesa su u prvom polufinalu završnog turnira Lige prvaka u Koelnu napravili veliko iznenađenje pobijedivši bogati Paris St. Germain s 32-28 (17-14). 

Iako autsajder, Nantes je posve zasluženo došao do pobjede u francuskom obračunu jer je vodio od 10. minute do samog kraja, čak i sa šest razlike. PSG je pet minuta prije kraja došao na samo gol zaostatka (28-29), no potom je vratar Cyril Dumolin obranio sedmerac Hansenu, da bi Nantes s dva igrača dvije minute prije kraja zabio gol za 31-28. PSG, kojeg vodi naš Noka Serdarušić, tako je još jednom ostao bez naslova, lani je izgubio u finalu od Vardara, a preklani je u polufinalu ispao od Kielcea.

Kod Nantesa su prednjačili s po osam golova Nicolas Tournat i veteran Kiro Lazarov, a kod PSG-a je Nedim Remili dao šest, a Mikkel Hansen pet golova. Hrvatski reprezentativci Jerko Matulić kod Nantesa i Luka Stepančić kod PSG-a ostali su bez učinka. 

U drugom polufinalu u 18 sati igraju prvak Vardar iz Skopja i još jedna francuska momčad Montpellier

Idi na 24sata

Komentari 30

  • hastalavista_1 26.05.2018.

    Bas mi je drago cuti ovakve vijesti, djabe vam sve pare ovega svijeta, niste uspjeli u nogometu a evo niste ni u rukometu... bravo Nantes!

  • silaaa 26.05.2018.

    Gledam danas ekipu pariza i pitam se kako je moguce da nisu razmontirali nantes. Izgleda da zvjezdice ne mogu skupa igrati

  • Armin van Buuren 26.05.2018.

    Haha,šta reći nego odlično je krenuo današnji veliki sportski dan....Ovaj Pariz je baš (zasada) propao projekt i u nogometu i u rukometu i samo osvajaju domaća prvenstva i kupove,ali šta im to vrijedi kada im se sezona piše kao propala jer bez LP nije to to.Sve su živo pokupovali,same klasne igrače i i dalje nejde iako već 3. godinu zaredom dolaze u Koln kao prvi favoriti za naslov.A jedva su uzeli i prvenstvo jer samo zahvaljujući padu Montpelliera u zadnjih 10-ak kola će ga ipak osvojiti.A eto jest da Zagreb nije briljirao ove godine u LP,ali eto barem mogu reći da su dobili finalista(doma),a i u Nantesu su bili blizu bod(ova).

Komentiraj...
Vidi sve komentare