To je to što me zanima!

Šok za UFC i D. Whitea: Jonu Jonesu godinu dana suspenzije

Jones je u siječnju 2015. godine bio pozitivan na kokain, zatim je tri mjeseca kasnije skrivio prometnu nesreću i pobjegao s mjesta. Zbog svojeg ponašanja oduzet mu je pojas prvaka
Vidi originalni članak

Američka antidopinška agencija (USADA) u ponedjeljak uvečer donijela je konačnu odluku: interim prvak u poluteškoj kategoriji Jon "Bones" Jones dobio je godinu dana suspenzije zbog korištenja nedopuštenih sredstava zbog kojih je pao na doping testu 16. lipnja.

Jones je dobio privremenu suspenziju u lipnju dok se ne utvrde sve okolnosti i činjenice. To je rezultiralo u povlačenju s glavne borbe na UFC-u 200 u kojoj se trebao boriti s Danielom Cormierom na što je predsjednik UFC-a Dana White 'poludio'. Ne samo da je narušio ugled, nego je Whitea koštao silnih milijuna koje je trebao zaraditi borbom.

Inače, ne znamo jesmo li ikad do sada svjedočili toliko moćnom borcu kao što je Jon Jones. Često opisivan kao najbolji pound-for-pound borac svih vremena u oktogonu je opravdavao epitete, ali ne i van njega. Često je silazio s pravog puta i da je na njemu ostao kroz neko vrijeme bi, vrlo vjerojatno, pričali o najvećem borcu svih vremena.

No Jones je u siječnju 2015. godine bio pozitivan na kokain, zatim je tri mjeseca kasnije skrivio prometnu nesreću i pobjegao s mjesta. Zbog svojeg ponašanja oduzet mu je pojas prvaka. Bones drži nevjerojatan skor u MMA-u 22-1. Nitko ga nikad nije pobijedio u oktogonu. Jedini poraz koji ima bio je rezultat diskvalifikacije protiv Matta Hamilla u finalu Ultimate Fightera 10 2010. godine.

Jonesu suspenzija istječe 6. srpnja 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kiklopp 08.11.2016.

    Dobar ali jako prljav borac koji prevashodno ide na povredu protivnika a to nije odlika pravih boraca.. Zbog toga ga ne volim mada je jako sposoban, brz, eksplozivan, dobar udarač itd.

  • jmdelpotro 07.11.2016.

    I ne znam zašto sad objavljujete kad je ovo vijest stara 4 mjeseca. Još točno 8 mjeseci suspenzija. Kasnite, kasnite.

  • jmdelpotro 07.11.2016.

    Na prvu se čini kao opušten i cool tip, ustvari podložan lošim stvarima, i jest jedan od najboljih pfp boraca. Tehnika i atleticizam nisam vidio bolji(u) nikad u nikoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare