To je to što me zanima!

Šokantno: Ekskluzivna snimka huligana koji pali i baca baklju

Ovaj puta je riječ o videu u kojem se jasno izbliza vidi huligan koji pali baklju, okreće se prema kameri, širi ruke i pokazuje srednji prst, a zatim baca baklju na teren
Vidi originalni članak

Redakcija 24sata dobila je još jedan video nereda sa nogometne utakmice Hrvatska-Češka na Europskom prvenstvu u Francuskoj. 

U ovom videu izbliza se vidi huligan koji pali baklju, okreće se prema kameri, širi ruke i pokazuje srednji prst, a zatim baca baklju na teren. Čim ju je izbacio iz ruke, huligan se brzo spušta i bježi kroz mnoštvo navijača.

POGLEDAJTE VIDEO NA KOJEM SE PALI JEDNA OD PRVIH BAKLJI:

Podsjetimo, rafalna paljba bakljama i topovskim udarom, zbog kojega je nastradao jedan vatrogasac, izazvala je petominutni prekid utakmice na stadionu Geoffroy Guichard u St. Etienneu. Nakon što su huligani bacili pirotehniku, na tribinama je izbila tučnjava između njih i ostalih hrvatskih navijača. 

Hrvatski nogometni savez gotovo sigurno čeka nova drakonska kazna Uefe koja je protiv nas otvorila disciplinski postupak zbog nereda, ali i rasističkog ponašanja.

Idi na 24sata

Komentari 316

  • stbbb 19.06.2016.

    mamin isprdak nepada jabuka daleko od stabla ako je stablo jabukino.Lijepo ga je odgojila ovo je iz kuce donio.

  • stbbb 19.06.2016.

    xx

  • 19.06.2016.

    Prvobitno sam mislio da su to naši huligani no sada sam sve više i više siguran da su to Srbi koji su došli bodriti Ruse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare