To je to što me zanima!

Šokantno: Lewandowski skoro nastradao od topovskog udara

Huligan s tribine bacio je topovski udar pred gol poljske momčadi, odmah pored Lewandowskog. Topovski udar je eksplodirao u neposrednoj blizini Poljaka, koji je pao kao pokošen
Vidi originalni članak

Poljska je u sinoćnjoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pobijedila Rumunjsku 3-0 na gostovanju u Bukureštu. Sjajni poljski napadač Robert Lewandowski zabio je dva gola i izborio penal, a zamalo je završio tragično.

Naime, igrala se 54. minuta kada je prilikom kornera za domaću momčad huligan s tribine bacio topovski udar pred gol poljske momčadi, odmah pored Lewandowskog. Topovski udar je eksplodirao u neposrednoj blizini Poljaka, koji je pao kao pokošen.

Nekoliko minuta mu se ukazivala pomoć, ali srećom prošao je bez ozbiljnijih posljedica. Za očekivati je da će rumunjski nogometni savez dobiti kaznu zbog postupka svojih "navijača".


Idi na 24sata

Komentari 42

  • 1980bena 12.11.2016.

    naši,srbi,rumunji i tako sve slicni balkanjezori su najgori navijaci na svijetu..svime se nekad dogodi incident,a nama je to u krvi..

  • dado35 12.11.2016.

    Ovo je za svaku osudu ali nije mi jasna samo jedna stvar. Idioti bace pirotehniku na teren a kreten stoji na pola metra od nje, pokazuje na to i ne mice se. WTF?!?!

  • eurodiesel1 12.11.2016.

    Neki dan sam citao clanak na jednom od ekstremno licemjernih portala u HR gdje su pojedinci svrsavali na tekst o legalizaciji baklji..topovskih udara..i bila je fotka stadiona u dimu..! Cak se i autor clanka divio....kako je to super...kako treba hitno i nas "demokratizirati" ..da se mogu unosit eksplozivi...bombe..puske..na stadion! Ekrani racunala u redakciji tog portala su bili sugurno zaspricani masturbacijom na te baklje i ostale nebuloze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare