To je to što me zanima!

Kako je dobro vidjeti te opet... Realovci veseli u domu 'redsa'

Liverpool je prošlu subotu izgubio od Real Madrida u finalu Lige prvaka u zadnjoj utakmici klupske sezone, a već tjedan dana poslije realovci su mu opet došli u goste. I iskoristili trenutak za šalu
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida pobijedili su prošlu subotu u Kijevu Liverpool 3-1 u finalu Lige prvaka u Kijevu, žestoko proslavili 13. naslov prvaka Starog kontinenta i treći u nizu, uzeli koji dan odmora i razbježali se po svojim reprezentacijama - oni koji u njima igraju.

I tek koji dan nakon što su se rastali, igrači "kraljevskog" kluba opet su se sastali, i to u - Liverpoolu, dan uoči utakmice Brazila i Hrvatske.

Luka Modrić i Mateo Kovačić u trening-opremi hrvatske reprezentacije, a Marcelo u brazilskim bojama iskoristili su trenutak i fotografirali se kraj grba Liverpoola u tunelu Anfielda. S osmijehom od uha do uha. Jedino je Casemiro odlučio ne trljati sol na ranu "redsima", ali se ekipi pridružio nešto kasnije.

Robertu Firminu i Dejanu Lovrenu vrlo vjerojatno neće biti drago kad ovo vide...

Skupilo se u utrobi Anfielda i društvo iz Barcelone - Ivan Rakitić, Paulinho i Philippe Coutinho, koji je do prošle zime igrao u Liverpoolu. Raketa je ipak iskoristio priliku za fotografiju s nekadašnjim suigračem Neymarom, koji je prošlog ljeta u rekordnom transferu preselio u PSG.

"Nedostaješ mi, brate Neymare. Kakva je radost vidjeti te!!!", napisao je Ivan na društvenim mrežama.

Interovci Marcelo Brozović i Ivan Perišić, pak, pozirali su s Mirandom, suigračem u crno-plavom dresu.

VIDI OVO: 5 najluđih crvenih kartona u povijesti

Idi na 24sata

Komentari 18

  • blue_devil006 03.06.2018.

    Opet sirite laz, imate i video, docekuju Casemira....nikakvo ruganje

  • 03.06.2018.

    Lijepo je ovo....Kao kad naiđeš na Hrvata u stranoj zemlji. Iako ga nepoznaš odmah ti je ko brat.

  • Invictus_Zagreb 03.06.2018.

    ovo je bas lijepo vidjet i biti ce dobra tekma, nadigravanje.. i normalno da nema tenzija svi se poznaju i prijateljska je par dana prije SP sigurno se nece krsit da se ozlijede

Komentiraj...
Vidi sve komentare