To je to što me zanima!

Soldo: Dinamo uvijek ima problema sa Slavenom

Saven Belupo i Dinamo igraju u srijedu u 16 sati prvu utakmicu četvrtfinala Kupa. Prošle godine su se sastali u finalu, a Dinamo je osvojio Kup
Vidi originalni članak

Protiv Varteksa smo izgledali nemoćno, neangažirano i bit će korekcija u momčadi, prve su riječi Dinamova trenera Zvonimira Solde uoči utakmice.
Nakon toga je “ekskluzivno” objavio da je Kup natjecanje u kojem su uvijek moguća iznenađenja, ali “hrabro” da Dinamo ima realne izglede u dvije utakmice izboriti polufinale.
- Dinamo uvijek ima problema sa Slavenom, neće biti lako, ali ako uđemo u utakmicu kako znamo, odnosno ponovimo li pristup sa priprema u Turskoj, realne su šanse da u dvije utakmice prođemo dalje - rekao je oprezni Soldo. Umjesto Tadića u vršak napada će Balaban, dok će umjesto Mikića, vrlo vjerojatno, desnom stranom “operirati” Etto, koji je susret s Varteksom propustio zbog žutih kartona. Soldo je nakon debakla protiv Varteksa interno razgovarao s igračima pokušavajući shvatiti što je bilo.
- Priznali su da angažman nije bio dobar, da je pristup bio neshvatljiv i obećali da će protiv Slavena biti druga priča - kaže Soldo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dadolino 27.02.2008.

    nema Dinamo problema sa Slavenom već sa prodajom kvalitetnih igrača i kupnjom propalih tipova

  • domagojbbb 26.02.2008.

    ako nastave prezentirati lošu igru kao protiv varteksa imat će problema sa puno slabijim momčadima od Slavena!!! sramota...

Komentiraj...
Vidi sve komentare