To je to što me zanima!

Soldo: Kad si na dnu, treba igrati sirovo, čak i ružno!

U borbi smo za opstanak, natjecanja u ljepoti nas ne zanimaju, složio se s trenerom Lukas Podolski nakon remija u gostima kod Bayerna u Münchenu
Vidi originalni članak

Kelnski dnevnik Express nazvao je igru nogometaša Kölna na subotnjem gostovanju kod Bayerna (0-0) u dvoboju osmoga bundesligaškog kola “najružnijom ove sezone”.
- Kad si na dnu, nema izbora: mora se igrati i sirovo, ružno - izjavio je za lokalni dnevnik trener Kölna Zvonimir Soldo. Igru Soldinih nogometaša u Expressu su usporedili s prošlosezonskim Daumovim “betonom”, čiji je često jedini cilj bio čuvanje gola.
Soldinu filozofiju, međutim, podržavaju najbolji Kölnovi igrači, poput Lukasa Podolskog i kolumbijskog golmana Faryda Mondragona.
- U borbi smo za opstanak i ne zanimaju nas natjecanja ljepote. Došli smo u München kao totalni autsajderi i sačuvali mrežu. Kome smeta, nek se žali - izjavio je bivši napadač Bavaraca, dok je Mondragon dodao:
- Želio sam se s ovog gostovanja vratiti s nečim vrednijim od Riberyjeva dresa!
Soldo je na kraju istaknuo:
- Nije da nismo imali napadačkih planova. Željeli smo ugroziti Bayern iz kontranapada. No, Van Gaalova je momčad odlično kontrolirala igru i nije nam dopustila razvijati protuudare.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nebra 06.10.2009.

    bravo soldo

Komentiraj...
Vidi sve komentare