To je to što me zanima!

Soldo: Nastavimo li ovako mogao bih doživjeti infarkt

Ovakve utakmice ponekad mogu biti i zabavne, ali ih ne priželjkujem, jer bih u mogao doživjeti srčani udar, rekao je Soldo nakon remija Kölna
Vidi originalni članak

"Uobičajeno mirni Hrvat dokazao je da njegovim žilama kola vruća krv", piše Express u osvrtu na utakmicu Kölna trenera Zvonimira Solde i HSV-a koja je završila podjelom bodova (3-3). Riječ je o susretu 21. kola njemačkoga nogometnog prvenstva u kojoj je Köln nastavio niz dobrih rezultata, othrvao se dvama golovima Mladena Petrića, i u tri navrata uspio rezultatski manjak poravnati. U nastavku teksta se navodi da je Soldo psovao suca, ljutio se zbog primljenih pogodaka i radovao se izjednačenjima.
- Takav sam bio i kao igrač. Ponekad se to iz mene ispolji. Suci? Donijeli su previše pogrešnih odluka - objašnjava Soldo.
"Tako emocionalnog Kölnovog trenera do sada se nije moglo primijetiti", piše Express koji, kao i ostali njemački mediji, Soldu obično opisuje tihim i mirnim.
- Ovakve utakmice ponekad mogu biti i zabavne, ali ih ne priželjkujem previše, jer bih u protivnom mogao doživjeti srčani udar. Ali, kada smo se vraćali i kada se publika ujedinila s nama, to mi se dopalo - zaključio je hrvatski trener.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nebra 08.02.2010.

    a šta bi trebao kad trenira jednu od najslabijh ekipa u ligi

  • JAX 08.02.2010.

    kakav infarkt njegova igra je cisti bunker s kontranapadima koje rjietko iskoriste

  • Josip25 08.02.2010.

    Samo nastavi tako, tvoj rad će se na kraju pokazati da te nisu pogrešno izabrali. I još nešto, nemoj više nikad trenirati hrvatske klubove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare