To je to što me zanima!

Sopić otkrio Goalu: Ćorića sam trebao potjerati - i na treningu

Kome paše moj način rada OK, kome ne paše, žao mi je. Trener Dinama mogu biti još jednu minutu, jedan sat ili jedan dan, ali svoje principe neću gaziti, rekao je Željko Sopić
Vidi originalni članak

Željko Sopić nije za dašanju utakmicu s Juventusom među 18 igrača pozvao Antu Ćorića što je iznenadilo, pa i začudilo mnoge navijače. Ante Ćorić svoje je razočaranje objavio na Facebooku, a trener Dinama je ekskluzivno za Goal objasnio što se tu zapravo događalo:

- Ante Ćorić se dva dana prije utakmice nije zalagao na treningu. I to sam sada rekao na lijep način. Ako je nekome toliko stalo da igra tu utakmicu s Juventusom, pa onda bi na treninzima davao sve od sebe, zar ne? Iskreno, ja bih s tog treninga u tom trenutku izbacio i vlastitog sina, ali, eto, njega nisam - kazao je za Goal Sopić.

Privremeni trener Dinama i dalje radi kao da će u Maksimiru ostati još dugo...

- Kome paše moj način rada OK, kome ne paše, žao mi je. Trener Dinama mogu biti još jednu minutu, jedan sat ili jedan dan, ali svoje principe neću gaziti. To sam rekao i dečkima u svlačionici, svima jasno dao do znanja da kod mene nema 'lako ćemo'. Igrao sam u Njemačkoj, tamo vlada strašan profesionalizam - toga se pridržavam i ovdje.

Usporedio je Sopić bez imalo susprezanja Ćorića i s iskusnima Schildenfeldom i Antolićem, pa i s Gojakom i Hodžiće, a sve to moežete u opširnom intervjuu pročitati na portalu Goal.hr.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • vuki81 27.09.2016.

    To pravi trener ne smije dati javnosti. ..... to se u svlacionici ostavlja

  • fantazist 27.09.2016.

    Sopiću, svaka čast. Ćorića na posudbu u treću županijsku

  • dsmilja1 27.09.2016.

    Trebao si sebe kretenu potjerati...tko još puši te tvoje fore. Mali čorić je morao biti na ovoj tekmi, a ne da ga neki čelavi napuhanac tjera iz ekipe. Ti nemreš trenirat 3 momčad lučkog a ne sveti dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare