To je to što me zanima!

Šou u FA kupu: Hernández je promašio 2 penala u 2 minute!

U nedjelju su odigrane četiri utakmice četvrtog kola FA kupa. Millwall je svladao Watford 1-0, Fulham je bio bolji od Hull Cityja 4-1, Sutton United šokirao je Leeds 1-0, a Manchester United lako je preskočio Wigan 4-0
Vidi originalni članak

Manchester United rutinski je izborio peto kolo FA kupa visokom pobjedom nad Wiganom 4-0. Osim "crvenih vragova", u nedjelju su utakmice FA kupa igrala još dva prvoligaša. I oba su ispala: Hull porazom 4-1 od Fulhama, a Watford 1-0 od Millwalla.

I baš je utakmica Fulhama i Hulla ponudila najveći spektakl! Naime, u neviđenoj sceni u 86. minuti Fulhamov je golman Marcus Bettinelli obranio dva penala Abelu Hernándezu! Najprije je Kalas srušio Robertsona, a Hernández je pucao slabo, bez problema za golmana. 

No odbijenu je loptu pokupio Urugvajac te je sad njega golman sapleo za novi penal. Opet je loptu uzeo Hernández, pucao nešto bolje, ali Bellinelli je opet obranio. Fulham je ove sezone tako pormašio čak sedam od devet penala!

A prvi put od osnivanja tog natjecanja 1888. godine dva su kluba koja uopće ne igraju ni u jednoj nacionalnoj ligi u osmini finala FA kupa! Nakon Lincolna u subotu, danas je Sutton United šokirao Leeds United koji je, kad bismo zbrajali sve lige koje ih dijele, čak 83 mjesta na tablici iznad, s 1-0.

To je draž kupa...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • The pope 30.01.2017.

    "Fulham je ove sezone tako pormašio čak sedam od devet penala!" - pa opet greška u članku, em piše pORmašio, em sigurno Fulham nije trebao biti u toj rečenici, nego Hull...al dobro, previše je očekivati ispravan članak :)

  • Xyster 29.01.2017.

    Ovi dvoboji FA kupa su postali dosadni, nema tu kvalitete. Gledati rezerve Uniteda, Tottenhama ili Liverpola nije zanimljivo. Svi premierligaški klubovi odmaraju glavne igrače, drugoligaši odmaraju glavne igrače jer žele promociju. Jedino što preostaje su takozvane lijepe priče FA kupa kao što je Lincon city ili danas Sutton, ali to se nema gdje gledati. Sigurno bolje gledati odlučnost, želju, nadu i požrtvovnost takvih klubova nego pres*ravanje rezervih. Ali ništa vraća se PL, možda i dva najvažnija kola. Liverpool-Chelsea i Chelsea- Arsenal, nakon toga će biti sve puno jasnije.

  • cityzent 29.01.2017.

    ah koji lik fulo 2 penala al da ne ispadnem glup dogada se i najboljima pa istina je zar ne ; )

Komentiraj...
Vidi sve komentare