To je to što me zanima!

Soudani i Hajrović na odlasku, oko Majera posljednji dogovori

El Soudani bi uskoro i mogao postati igrač Nottingham Foresta, on u ponedjeljak dolazi u Zagreb, a pregovori između klubova su u završnoj fazi. Lovro Majer je na odmoru i nada se skorom potpisu
Vidi originalni članak

El Arabi Hilal Soudani u ponedjeljak dolazi u Zagreb, trebao bi se priključiti momčadi na pripremama u Sloveniji, ali pitanje je koliko će još dugo biti igrač hrvatskog prvaka. Naime, od izvora bliskih Dinamu doznajemo kako je Alžirac u ovom trenutku na korak od odlaska u Nottingham Forest. Bivši europski prvak je, čini se, pristao platiti "modrima" traženu odštetu. Radi se o iznosu između 2,5 i 3 milijuna eura.

Doznajemo da bi uskoro iz Maksimira mogao otići Izet Hajrović. On ima bogat ugovor, a u Dinamu baš i nije opravdao očekivanja. Lako je moguće da i on u idućih 10-15 dana ode iz Zagreba u novi klub.

Lovro Majer bi trebao biti jedno od najvećih pojačanja "modrih" u ovom prijelaznom roku. Njega u Maksimiru već čeka "desetka" koju je nosio Ante Ćorić. Lovro je na kratkom odmoru, ali pitanje je dana kad će se pojaviti na liječničkom pregledu.

Majer nam je i sam potvrdio kako će biti novi igrač Dinama. Oko njega su u tijeku posljednji pregovori, a Lovro jedva čeka da obuče dres hrvatskog prvaka. Za tri-četiri dana bi trebao biti na liječnikom pregledu, a nakon toga slijedi potpisivanje petogodišnjeg ugovora. Dinamo i Lokomotiva su sve dogovorili, "modri" će platiti 2-2,5 milijuna eura i Lokomotiva će dobiti 50 posto od idućeg transfera. Dogovaraju se doznajemo detalji oko Lovrine plaće u Maksimiru. I to bi se uskoro trebalo definirati.

Podsjetimo, Majer je zbog Dinama odbio i puno veću ponudu Sampdorije. Pričali smo s njim i on je silno uzbuđen zbog toga što će zaigrati za "modre". Dečko jedva čeka da obuče dres hrvatskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Zlatan 10 24.06.2018.

    Nikad vise Dinamo sa ovim sistemom nece vidjet Lige prvaka a ni Europa lige...mislim ok da se zivi od transfera ali ne mozes uvjek rasprodat udarne igrace i ovekivat cudo!! Ako odu okosnice bye bye Europa

  • mali.kasper 24.06.2018.

    Ne, ne, nije opravdao očekivanja. Vidjelo se iz tekme u tekmu da mu se diže forma i da nije totalni flop.

  • UrBruv 24.06.2018.

    Hajrović bi trebo ostat, tj treba ga ostavit jos jednu sezonu, ima iskustvo, covjek zna, i ima sta za pokazat

Komentiraj...
Vidi sve komentare