To je to što me zanima!

Soudani je koban za Riječane: Jedva čekam susret s Rijekom

Iskreno, osjeća se pritisak prije ove utakmice, ipak ovo nije neki običan dvoboj. U Maksimir nam dolazi Rijeka, to su uvijek malo drugačiji dvoboji, smatra Dinamov najbolji pojedinac
Vidi originalni članak

Dinamo je stigao do najvažnije utakmice sezone, u Maksimir stiže Rijeka. Vodeća momčad Prve HNL uživa golem respekt u modroj svlačionici, ali svi su u plavom domu uvjereni u pobjedu prvaka. Dinamo je u posljednjim utakmicama (Lyon, Osijek i Inter) najavio izlazak iz krize, no sada dobru formu modri trebaju nastaviti pobjedom protiv Rijeke.

El Arbi Hilal Soudani već je mjesecima jedna od najkvalitetnijih karika Dinama, vjerojatno i jedan (ne računajući Sammira i Eduarda da Silvu) od najboljih stranaca u povijesti modroga kluba. A Soudani je uvijek raspoložen protiv Rijeke. Alžirski reprezentativac često je bio koban za Rijeku, Dinamovi navijači vjeruju kako će se sličan "deja vu" dogoditi i ove subote.

- Jedva čekam subotu i utakmicu protiv Rijeke. Svjestan sam svega što očekuju naši navijači, svi priželjkuju našu pobjedu, pa da smanjimo tu bodovnu prednost Rijeke. Znam što se i od mene očekuje; ja moram zabiti ili asistirati, ali najvažnije mi je da svojom igrom pomognem momčadi - rekao je u razgovoru za Goal El Arbi Hilal Soudani, pa nastavio:

- Iskreno, osjeća se pritisak prije ove utakmice, ipak ovo nije neki običan dvoboj. U Maksimir nam dolazi Rijeka, to su uvijek malo drugačiji dvoboji. Svi moramo biti spremni za još jedan težak okršaj s Rijekom, ali i dati svoj maksimum. Najvažnija je pobjeda.

A što Dinamov najbolji pojedinac kaže o zadnjem porazu na Rujevici, o Rijeci općenito, o sukobima s Leonardom Zutom i čuje li se s Vahidom Halilhodžićem pročitajte na portalu Goal.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • BlackRonsky 03.12.2016.

    Koban je Soudani za nas riječane..Vjerujem da će i ovaj put biti strijelac utješnog gola za Modre..

  • bare000 03.12.2016.

    E pa Soudani je musliman zato ga se i boje ,roknit ce bombu na rijecane!!!!!

  • hrvatska u srcu 02.12.2016.

    Volio bi derbi bez repova a ne da mamićeve marionete navlače svih 90 minuta ne bi li dinamo pobjedio

Komentiraj...
Vidi sve komentare