To je to što me zanima!

Udarac za Dinamo: Soudani se ozlijedio i neće igrati u derbiju

Umjesto Soudanija Zoran Mamić bi od prve minute na teren trebao poslati mladog Josipa Brekala s jedne, a Marka Roga s druge strane na krilima. U napadu će najvjerojatnije zaigrati Armin Hodžić
Vidi originalni članak

Dinamo je pretrpio veliki udarac! Uoči derbija Hajduka i Dinama na Poljudu ozlijedio se El Arbi Soudani. Naime, na posljednjem treningu 'modrih' uoči odlaska momčadi u Split nije bilo Soudanija. Alžirac neće igrati na Poljudu.

Umjesto Soudanija Zoran Mamić bi od prve minute na teren trebao poslati mladog Josipa Brekala s jedne, a Marka Roga s druge strane na krilima. U napadu će najvjerojatnije zaigrati Armin Hodžić.

Podsjećamo, Soudani je bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu Dinama u kupu prošlu srijedu. Zabio je za 1-0, a zatim asistirao Anti Ćoriću za 2-0. Dinamu već od ranije nedostaju Junior Fernandes, koji nije igrao ni za drugu momčad, Marko Pjaca, koji je slomio ključnu kost i uspješno odradio operaciju te Josip Pivarić, koji je imao operaciju prednjih križnih ligamenata.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Josip Joe Milovich 20.03.2016.

    Mislim da je izostanak tog stacionarnog objekta jedino plus Dinamu, teško da bi uopće igrao da u njega nisu utučeni prilični novci i sad ga se treba uvaliti nekome.

  • mario41 20.03.2016.

    Dalmatinka...skidam kapu naklon do poda...rekistrirao sam se sam da bi ovo napisao...neki kontakt..

  • --- DAVOR --- 20.03.2016.

    To je prednost a ne nedostatak pošto i on ko i Junior često bira tekme i odigra jednu briljantno a onda 10 nema ga nigdje a ovi mladi lavovi če bar grist

Komentiraj...
Vidi sve komentare