To je to što me zanima!

Špaci se sprema otkaz: Goran Vučević hitno se vratio u Split

Stanko Poklepović u ponedjeljak bi ujutro na sastanku s predsjednikom Marinom Brbićem i sportskim direktorom Goranom Vučevićem trebao biti razriješen dužnosti
Vidi originalni članak

Poraz od Istre, čini se, presudio je Stanku Poklepoviću. Kako doznajemo iz izvora bliskih klubu, Špaco će od ponedjeljka postati bivši trener Hajduka.

Poklepović je u sedam prvenstvenih utakmica osvojio tek pet bodova, a kad se gleda učinak u proljetnom dijelu prvenstva, Hajduk je posljednja momčad MAXtv Prve lige! Doveli su ga kako bi izgurao sezonu do kraja, osigurao nastup u Europi i afirmirao mlade igrače, no Špaci je i to bio prevelik zalogaj.

Sportski direktor kluba Goran Vučević u nedjelju se hitno vratio iz Portugala, gdje je boravio na službenom putu, kako bi razriješio Špacu, a u ponedjeljak ujutro s predsjednikom Marinom Brbićem razgovarat će s Poklepovićem i raskinuti ugovor.

Momčad bi mogao preuzeti Goran Vučević uz pomoćnika Vika Lalića, no sportskom direktoru Hajduka ne sviđa se previše ta ideja. Tko će preuzeti vruć krumpir vođenja "bilih" znat će se vjerojatno već sutra.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • dobro jutro 13.04.2015.

    Koje glupe poteze ovaj Hajduk radi godinama,pa sta tamo vise rade Vucevic i Brbic,dajte nekoga strucnog.nije dovoljno da je netko nekad igrao u Hajduku pa da bude dobar direktor ili menadzer

  • Firefox_1 13.04.2015.

    Špaco je gospodin za razliku od Vršajevića i sličnih.

  • jožek2 13.04.2015.

    Žao mi gospodina Poklepovića što se u tim godinama potrudio pomoći svom hajduku ali tu više ni Mourinho nemože pomoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare