To je to što me zanima!

Špaco mijenja taktiku i ni ne pomišlja vježbati penale

Neophodno je da uđemo u utakmicu raspoloženi, svježi, rasterećeni, i naglasio bih, da pokušamo igrom ostvariti rezultat, kaže Stanko Poklepović
Vidi originalni članak

Hajduk je u petak uzeo bod protiv Zagreba u Kranjčevićevoj, no davno su već sve misli usmjerene na utakmicu sezone, onu u srijedu protiv Dinama u domaćem kupu. Prolaz u finale isprao bi svu gorčinu zbog još jedne prosječne sezone. Trener Hajduka Stanko Poklepović nagovijestio je promjenu taktike u odnosu na prvu utakmicu u Maksimiru.
- Neophodno je da uđemo u utakmicu raspoloženi, svježi, rasterećeni, i naglasio bih, da igrom pokušamo ostvariti rezultat.
Nekoliko je igrača lakše ozlijeđeno, a Špaci kapetan Srđan Andrić zadaje najviše glavobolje.
- Andrić je potpuno mirovao, no bitno je da nema fizičkih poteškoća, a o njegovom nastupu odlučit ćemo tek pred početak. Neće trenirati, ali kapetan je, bitno je da je s nama.
O utakmici Rijeke i Dinama nije htio pričati.
- Ima tu puno toga za reći, ali neću. Važno mi je bilo vidjeti s čim Dinamo raspolaže.
Špaco neće kao mnogi drugi treneri tjerati igrače na vježbanje penala, za svaki slučaj, ako dođe do produžetaka.
- To je podsvjesno guranje čovjeka u nešto. Postoji igrač koji ima maksimalnu koncentraciju i onaj koji je nema - završio je Poklepović.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • BERISLAE 05.04.2010.

    pitanje svih pitanja je:Hoče li Tuga pobijediti Bugu,ili Će Buga pobijediti Tugu???

  • jure50 05.04.2010.

    subasic maloca buljat rubil strinic skoko andric an.sarbini tomasov vukusic i ibricic to je ekipa koja ce pobjedit dinamo

  • mangart 05.04.2010.

    Prolaz u finale ispire gorčinu loše sezone????????????? Lokomotivu i Karlovac ne može isprat niti osvajanje lige prvaka a kamoli jednog kupića jedne smiješne lige. Sramite se Hajduci, polako preklinjem dan kad sam pred 35 godina počeo navijati za Hajduk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare