To je to što me zanima!

Špaco: Niste me korektno prenijeli, ispao sam rasist

Nisam mislio da ćete ovako drastično prenijeti naš razgovor i zato više neću doći na druženja nego samo na službene presice, rekao je Poklepović
Vidi originalni članak

Ojađen je jutros bio Stanko Poklepović vidjevši svoje izjave u tisku.
- Mislio sam da ćete našu svakodnevnu 'ćakulu' korektnije prenijeti, a ne ovako drastično i zato vam više neću dolaziti na razgovore nego samo na službene presice. Ispalo je po vašim napisima kako sam ja rasist, a to nije moj svjetonazor. Smatram kako Hajduk bezrazložno kažnjavaju jer ne možemo utjecati na rasizam među navijačima. Uostalom, za mene su povici 'Ubij tovara', 'Ubij purgera' ili 'Cigani, cigani' puno gori od hukanja i banana, a za to nitko nikoga ne proziva i ne kažnjava - u jednom dahu ispričao je Špaco.
Poklepović je poveo momčad u karantenu, u Postire na otoku Braču, gdje će pokušati pronaći prijeko potreban mir i spremiti se za prvu utakmicu finala Kupa, koju igraju protiv Šibenika u srijedu u 17.30. Na put je poveo 23 igrača: Subašića, Tomića, Maloču, J. Buljata, Pandžu, Oremuša, Jozinovića, Cernata, M. Ljubičića, Skoku, Anasa Sharbinija, Ahmada Sharbinija, Ibričića, Tomasova, Tičinovića, Čopa, Vukušića, Rubila, Andrića, Strinića, Jonjića, Brkljaču i Pezu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • konjica 19.04.2010.

    Ma šta sereš.Niti si ti nerazgovjetno divljao niti smo mi zaboravili oprati uši,sram te može biti lagati u sedamdesetoj godini i tražiti mjesto na ljestvici moralnih uzora,ispričaj se javnosti i odi doma hrani prasce.

  • Nebra 19.04.2010.

    Moj prijatelj je Torcidaš i redovito kad smo haklali fucu u kvartu je imao Hajdukov dres i nikad zbog tog nije imao problema osim normalne zajebancije koja ide uz lika s tim dresom u zagrebu isto tako sam išao na faks s puno ekipe odozdo, zajedno išli van i sve to nikad nije bilo problema neznam zašto vlada mišljnje da netko iz dalmacije il splita u zagrebu može samo dobit batina!!??

  • klakdk 19.04.2010.

    da a da se vice ubi bosanca,tobi vam smetalo,jer su u hajduku sami bosanci.pokrijte se usima i sutite

Komentiraj...
Vidi sve komentare