To je to što me zanima!

Spahija: Sram me košarke kakvu igra moja momčad!

Hrvatski trener na klupi Valencije od početka ove sezone žestoko kritizira svoje igrače. Posebno je ljut na bivšeg igrača Cibone Rawleja Marshalla
Vidi originalni članak

Dok hrvatska javnost raspravlja o mogućim nasljednicima Jasmina Repeše na klupi reprezentacije i među njih uvrštava i Nevena Spahiju, isti taj Spahija u Španjolskoj zabavlja košarkašku javnost.
- Ovo je realno, mi smo momčad koja će od Barcelone izgubiti više od 20 razlike. Mogli smo samo igrati i izgubiti - kazao je Spahija nakon što je njegova Valencia uvjerljivo izgubila od Barcelone na startu ACB lige. A novi uvjerljivi poraz stigao je u utorak navečer, u prvoj utakmici kvalifikacija za Eurokup. Belgijska Dexia poigrala se s Valencijom, dobila 78-63 i izazvala bijes emotivnog Spahije.
- Ma ovo je sramota, pa nije Dexia Barcelona. Sramim se nakon ovoga, nemamo nikakvo opravdanje - izjavio je Spahija.
- Ovakvom igrom nikoga nećemo dobiti, stvarno sam bijesan nakon ovoga. Borac sam i nastavit ću se boriti, vjerujem u mogućnosti ove momčadi - dodao je Spahija, koji u momčadi ima i Rawleja Marshalla. Bivšeg košarkaša Cibone, ako je netko zaboravio, onog tipa koji je premlatio Štembergera iz Splita prošle sezone.
- U ovoj utakmici napadački je bio katastrofalan. S ovakvim pristupom više neće igrati za moju momčad - uvjerava Spahija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare