To je to što me zanima!

SPAL šokirao Pašalića i ekipu unatoč Iličićevoj majstoriji...

Hrvatski veznjak Mario Pašalić za Atalantu je odigrao cijeli susret i jednom je zaprijetio protivničkom golu, ali njegov pokušaj u 69. minuti završio je u gostujućem bloku
Vidi originalni članak

U utakmici 20. kola Serie A Atalanta je u ponedjeljak na domaćem terenu protiv slabašnog SPAL-a iznenađujuće izgubila sa 1-2.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atalanta je na poluvrijeme otišla sa vodstvom 1-0 pogotkom Josipa Iličića u 16. minuti. No, u nastavku Andrea Petagna (54) i Mattia Valoti (60) donose pobjedu SPAL-u, kojom su pobjegli sa zadnjeg mjesta, ali su i dalje u zoni ispadanja.

Hrvatski veznjak Mario Pašalić za Atalantu je odigrao cijeli susret i jednom je zaprijetio protivničkom golu, ali njegov pokušaj u 69. minuti završio je u bloku.

Jedini Atalantin gol bio je fenomenalan: Gomez je povukao kontru, poslao loptu lijevo do Zapate koji je ubacio, a Iličić majstorski petom pospremio loptu u gol SPAL-a.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ninorasic 21.01.2020.

    Tako jeeee ajmo milan

  • Samarsa 21.01.2020.

    Druga najlošija ocijena u ekipi, dokaz koliko je dobro odigrao

  • ACM_1899 20.01.2020.

    Zanimljiva utakmica. Zapravo sam iznenađen što je Spal tamo gdje je jer ima nekoliko jako dobrih pojedinaca (Petagna, Di Francesco, Valotti, Dabo) i večeras su odigrali jako dobru utakmicu. Atalanta jednostavno nije bila dovoljno klinična u svojim prilikama. Ali bit će još kikseva od njih, pogotovo ako nastave u LP. I Roma je također u Europi, i ima nekoliko teških idućih utakmica. Ako vodstvo Milana pokaže odlučnost do kraja prijelaznog roka da ojača momčad, 4.mjesto je dohvatljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare