To je to što me zanima!

Spalletti: Velika je stvar što je Luka želio doći nama u Inter

Mislim da je jako teško dobiti takve igrače, a klub je prethodno radio dobar posao i imao namjeru kupiti ga. No, Real želi imati takvog igrača kod sebe i mislim da nam Luka neće doći, rekao je Interov trener
Vidi originalni članak

Ovih dana nogometnu je javnost zabavljala trakavica oko Luke Modrića i njegovog odlaska u Inter odnosno ostanka u madridskom Realu.

Na kraju se kraljevski klub isprsio i većom plaćom (spominje se 11-13 milijuna eura), po svemu sudeći zadržao hrvatskog reprezentativca. No u Interu se teško mire s takvim raspletom.

- Ne znam što će se dogoditi, ali sretan sam što je u Inter želio doći netko poput Luke Modrića koji je osvojio Ligu prvaka i bio najbolji igrač Svjetskog prvenstva te osvojio srebro na tom natjecanju - istaknuo je Interov trener Luciano Spalletti.

- Činjenica da je želio nositi Interov dres ispunjava me radošću. Mislim da je jako teško dobiti takve igrače, a klub je prethodno radio dobar posao i imao namjeru kupiti ga. No, Real želi imati takvog igrača kod sebe i mislim da nam Luka neće doći. Nema veze, mi smo svejedno jaka momčad bez obzira što se dogodilo - dodao je strateg crno-plavih.

Modrić je jučer odigrao posljednjih 13 minuta u pobjedi Reala nad Milanom 3-1 u utakmici Bernabeu kupa.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Žuja_1 12.08.2018.

    Kolko ja znam ništa još nije službeno...ili sam u krivu

  • Ustani bane 12.08.2018.

    Kladim se da Luka nikad nije ni razmisljo o dolasku u inter

  • 12.08.2018.

    Ako se i Interu ukaže neka mogućnost osvajanja Serie A (npr. u Juventusu dođe do nekih trzavica), Inter opet neće osvojiti zbog Spallettija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare