To je to što me zanima!

Spalletti zaprijetio: Ako Totti ne ostane, odlazim iz Rome...

Francesco Totti već 25 godina nosi dres Rome. S obzirom da mu još nije ponuđen novi ugovor, nije sigurno hoće li ga nositi i sljedeće sezone. Trener Spalletti želi Tottijev ostanak.
Vidi originalni članak

Jedino je ispravno da Tottiju produže ugovor. On za klub i Rim nije vezan samo papirom, već i srcem. To je nešto što se ne smije prekinuti - jasan je bio Luciano Spalletti na konferenciji za novinare. 

Iako je Totti prošle godine produžio ugovor s Romom, o novoj suradnji još nema potvrde pa je Spalletti zaprijetio upravi da će otići ukoliko Totti ne ostane u klubu. 

- Ići ću još korak dalje. Ako ga otjeraju na kraju sezone, odlazim i ja, čak i ako osvojimo tri trofeja ove sezone. Ne želim da Francesco ode dok sam ja trener - rekao je 'lucky' Luciano.

Ako uprava kluba ispuni trenerovu želju, Tottijeva bajka će se nastaviti u njegovoj 26. sezoni u dresu Rome. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • PT 22.02.2017.

    Legenda Rome sigurno, ali nije igrač kojeg će svi cijeniti zato jer iako je kapetan ne ponaša se kapetanski, znači lik je čista suprotnost Del Pieru, Zanettiju, Maldiniju, pa može se vidjeti masu njegovih prljavih i zlonamjernih starteva, pljuvanja protivničkih igrača itd...

  • pfc 21.02.2017.

    Prljav igrac loseg kluba...a o navijacima da ne pricamo..dno

  • Redovan 21.02.2017.

    Sad mu je to ultimatum, a sta nije prije koji mjesec Tottia stavljao na tribine? Ne pratim toliko Seria A pa me ispravite ako grijesim :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare