To je to što me zanima!

Španjolac Joan Carrillo mogao bi postati novi trener Hajduka!

Nakon Slovenca - Španjolac. Prema dostupnim informacijama mogao bi to biti 48-godišnji Katalonac, bivši trener Videotona i Almerije, Joan Carrillo
Vidi originalni članak

Marijana Pušnika na klupi Hajduka mogao bi zamijeniti španjolski stručnjak Joan Carrillo (48).

Španjolac nema puno samostalnog iskustva do sada, no kao pomoćni trener radio je u Espanyolu i Videotonu, a mađarski je klub vodio samostalno godinu dana (2014.-2015.) te osvojio mađarsko prvenstvo. Nakon toga preuzeo je španjolskog drugoligaša Almeriju, no nije se dugo zadržao. U samo dva mjeseca na klupi odradio je 11 utakmica - bez pobjede (5 poraza, 6 remija). Slobodan je od prosinca 2015. godine, a prema dostupnim podacima preferira taktiku 4-2-3-1.

Iako njegovi posljednji samostalni trenerski rezultati nisu dojmljivi, u životopisu mu ipak stoji da je radio kao pomoćnik Mauriciju Pochettinu u Espanyolu, a Argentinac je danas hit na Otoku. Mogao je nešto naučiti i od Paula Souse kojem je bio pomoćnik u Videotonu. Portugalac je danas trener Badelju, Kaliniću i Miliću u Fiorentini.

Carrillo je i 2015. godine bio želja Hajduka, no tada im je bio preskup i 'bili' su se odlučili za Damira Burića. Drugi pokušaj ipak mogao bi uroditi plodom i Španjolac će ako sve bude prema očekivanjima sjesti na vruću klupu 'Majstor s mora'.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • katalonske horde zla 03.12.2016.

    Spanjolac!? Lik je katalonac a oni vele da Catalonia is not Spain..Savrseno ce se dolje uklopiti,i katalonci i dalmosi kmece kontra madrida,tj. zagreba...Predvidjam im uspjesnu i dugu suradnju! :))

  • Žara 03.12.2016.

    bas im takav pase imaju isti pobjednički mentalitet

  • nokia010 03.12.2016.

    Nadam se da nece, nije on trener za Hajduk. Ziveo Hajduk ponos navijaca i osnivaca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare