To je to što me zanima!

Španjolac osvojio gem protiv Novaka nakon 55 minuta pa slavio kao da je pobijedio...

Nedostajao mi je tenis. Skoro tri mjeseca nisam igrao natjecateljski tenis, hvala vam što ste došli, rekao je Đoković koji je u Tel Avivu odigrao prvi meč nakon finala Wimbledona
Vidi originalni članak

Novak Đoković je posljednji natjecateljski meč odigrao prije 81 dan kada je osvojio Wimbledon. U SAD nije išao jer mu je bila potrebna potvrda o cijepljenju pa je odmarao i trenirao za završnicu sezone. Igrao je na Laver Cupu, ali natjecanju koje više sliči na ekshibiciju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Izraelu je konačno odigrao prvi natjecateljski meč nakon Wimbledona. I to onako baš u svom stilu. Dominantno.

Novak se vratio na turnir u Tel Avivu nakon 16 godina i u drugom kolu uvjerljivo pobijedio Španjolca Pablla Andujara sa 6-0, 6-3.

Prvi set bio je tenisko savršenstvo i prikaz moći. Uvjerljivih 6-0. Španjolac je prvi gem osvojio nakon 55 minuta igre, a proslavio ga je kao da je pobijedio Đokovića. Zahvalan igrač. 

Video pogledajte OVDJE

Taj drugi gem u drugom setu trajao je čak 22 minute, skoro kao cijeli prvi set. Uspio je Andujar osvojiti još dva, najbitnije mu je bilo da 'biciklom' ne ode doma. 

Đoković je na kraju drugi set priveo sa 6-3 u svoju korist. Nakon pobjede bio je poprilično emotivan. 

- Fantastična atmosfera večeras, hvala vam što ste došli. Volim ovaj teren jer je intimna atmosfera, uvijek je glasno i sretan sam što sam ovdje i igram pred vama. Hvala na podršci. Nedostajao mi je tenis. Skoro tri mjeseca nisam igrao natjecateljski tenis, hvala vam što ste došli - kazao je Đoković. 
 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 30.09.2022.

    Najbolji su mi ovi srbijanci koji glume Hrvate na portalu

  • lukicluka11 30.09.2022.

    Novak Đoković je pola Hrvat a pola Srbin pošto živi u Srbiji uzeo je Srpsko državljanstvo, isto tako i Luka Modrić po ocu Hrvat a po majci Srbin uzeo je Hrvatsko državljanstvo jer je živio u Hvatskoj, i zašto sad tolika mržnja prema Đokoviću kad je on jedan od najrealnijih i najobjektivnijih sportaša i čovjek koji nikad nije ništa loše rekao o Hrvatskoj naprotiv veliki je prijatelj i obožavatelj svih hrvatskih sportaša i Hrvatske.

  • ro kaj 30.09.2022.

    Kakav članak, Kurir i Informer mogu učiti od vas. Taj Andujar je ove godine već 20 puta izgubio set sa 6-0.

Komentiraj...
Vidi sve komentare