To je to što me zanima!

Španjolci naslovnice posvetili Olmu: 'Dobrodošao kući, Dani'

Ušao je u igru u 66. minuti umjesto Alvara Morate koji ga je prilikom zamjene digao, poljubio i zaželio mu sreću, a ta mu se želja brzo ostvarila. Tri minute kasnije zabio je gol
Vidi originalni članak

'Ples debitanata' i 'Novajlije donose golove' samo su neki od naslova španjolskih novina jutro nakon fantastične pobjede Španjolske u kojoj je Dinamov Dani Olmo zabio svoj gol u debiju za 'furiju'. I završio na svim naslovnicama!

A neki mediji obratili su mu se i na hrvatskom!

- Dobro dosao kuci - napisali su u Mundu Deportivu...

Čekao je Olmo nakon odličnih igara i osvajanja Europskog prvenstva s mladom reprezentacijom na poziv u seniorski sastav, zatim ga je dočekao i iskoristio na najbolji mogući način!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ušao je u igru u 66. minuti umjesto Alvara Morate koji ga je prilikom zamjene digao, poljubio i zaželio mu sreću, a ta mu se želja brzo ostvarila! Prekrasnu je 'loptu s očima' u prostor poslao Bayernov Thiago Alcantara, a Olmo je uspješno izbjegao zaleđe, ali i golmana Malte te poslao loptu u nebranjenu mrežu. Bio je to gol za 5-0, a Španjolska je pobijedila rezultatom 7-0. 

Olmo je tako najvjerojatnije dodao još koji milijun na svotu koju će neki europski velikan prema svemu sudeći iskrcati za njega u zimskom prijelaznom roku. Manchester City, Liverpool, Tottenham, Roma, Milan i tko zna tko još sve stoji u redu, a u Dinamu samo zadovoljno trljaju ruke i čestitaju svom mladiću na velikom uspjehu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Blue Star 16.11.2019.

    Da je pametnih s njegovom prodajom Kinezi stadion izgrade😀😀

  • Tomi10 16.11.2019.

    Morata ljudino, svaka čast!

  • brinjak 16.11.2019.

    U stilu Modrića ,samozatajan i takvi daleko doguraju,nek mu je sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare