To je to što me zanima!

Španjolci sprdaju suca: Mi kao da smo došli iz kamenog doba

ČISTI GOL Lionel Messi u 30. je minuti utakmice na Mestalli postigao čisti gol poslije greške golmana Neta, ali suci ga nisu priznali. Naravno da su reakcije navijača diljem interneta šarolike
Vidi originalni članak

Utakmica Valencije i Barcelone (1-1) donijela je novi nevjerojatnu grešku sudaca. Nakon ogromnog kiksa domaćeg golmana Neta Messijev udarac završio je iza crte, no previd drugog pomoćnika suca Ignacija Villanueve spasio je 'šišmiše' regularno primljenog gola.

VIDEO

Uzalud su se bunili gostujući nogometaši...

Da stvar bude gora, u La Ligi nema tehnologije koja javlja kad je lopta prešla gol-crtu (gledali smo je još na SP-u u Brazilu 2014.!), a uvođenje videotehnologije najavljeno je tek za iduću sezonu.

- Svi mogu napraviti grešku, ali iz svoje polovice sam vidio da je ta lopta prešla crtu - rekao je Barcelonin Jordi Alba poslije utakmice. Alba je također i bivši igrač Valencije.

Upravo on zabio je za izjednačenje u 82. minuti nakon što je u 60. Rodrigo pogodio za vodstvo domaćih.

Sve ovo izazvalo je očekivanu lavinu komentara i sprdnje na račun suca, ali i La Lige. Naime, sudac Villanueva postao je 'slijepac', a sama tehnologija u Španjolskoj stiže iz - kamenog doba.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 27.11.2017.

    E moj Maminjo kak ti nije neugodno i na španjolsku ligu si pružil kanđe. Sad bu te mali poltrončić Jela razapel na rivi.

  • mravinjak 27.11.2017.

    Suci u Španjolskoj su kriminalno loši, mada rezultat neriješeno je zanimljiviji za nastavak sezone.

  • nogofil 27.11.2017.

    Istina je da je Real bio ove sezone oštećen u nekoliko utakmica. Ali nikada tako očito, namjerno i tendeciozno. Ovo je bila utakmica između prvog i drugog na tablici, a Real naprosto tako važnu utakmicu nije mogao igrati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare