To je to što me zanima!

Španjolska lako preko Ukrajine osigurala prvo mjesto u grupi

Europski prvak Španjolska očekivano je lakoćom svladala Ukrajinu 4-1 i osigurala prvo mjesto te četvrtfinale u Zagrebu. Ukrajinci će kao drugoplasirani igrati u Splitu
Vidi originalni članak

Aktualni europski prvak Španjolska drugom pobjedom u skupini B potvrdila je prvo mjesto i plasman u četvrtfinale. 'Furija' je pred 3500 gledatelja u zagrebačkoj Areni lakoćom svladala Ukrajinu 4-1.

Pitanje pobjednika riješeno je već u prvom poluvremenu. Španjolci su poveću u 4. minuti preko Borje, a presudni trenuci dogodili su se između 16. i 19. minute kad europski prvaci zabijaju tri gola. Zabio je Miguelin za 2-0, a u samo dvije minute Usin je dvaput tresao mrežu Ukrajinaca. Do kraja susreta Španjolci su zabili i peti gol, no ovoga puta u svoju mrežu za konačnih 4-1.

Kao prvoplasirana momčad skupine B Španjolska će četvrtfinale igrati u ponedjeljak u Zagrebu protiv drugoplasirane momčadi skupine A. Ukrajina kao drugoplasirana momčad igrat će u Splitu s pobjednikom skupine A.

Ako Hrvatska u večerašnjem susretu minimalno remizira sa Češkom, ide na Ukrajince, a minimalni poraz donio bi europske prvake u glavnom gradu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Papi_1 05.02.2012.

    Kako igraju spanjolci cudo jedno,gust ih je gledati!

  • ovrebo 04.02.2012.

    moramo odigrat večeras na pobjedu da idemo na ukrajince i tu tražit prolaz, ako kojim slučajem otiđemo na španjolce crno nam se piše....btw s zna li tko kako ide raspored polufinala, tko na koga ide

  • barcelona1899_1 04.02.2012.

    Španjolci su ovo odradili s 20% snage,baš ih je gušt gledat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare