To je to što me zanima!

Španjolska sramota: Igrači se iskrali pred vjernim navijačima

Španjolski navijači s transparentima podrške dočekali su igrače, ali oni su pobjegli. Djeca su bila razočarana. Ramos, Iniesta i društvo iskrali su se na drugi izlaz...
Vidi originalni članak

Stotine španjolskih navijača stigle su u zračnu luku kako bi dočekali igrače koji su se vratili sa SP-a u Brazilu. U madridskoj zračnoj luci bilo je djece, mladih i starih. Svi su čekali svoje ljubimce koje su došli podržati iako Španjolska nije prošla ni skupinu.

No navijače je dočekao šok. Dok su čekali Ramosa, Iniestu i društvo, shvatili su da su došli uzalud. Stajali su u zračnoj luci s transparentima podrške, a u to vrijeme španjolski igrači kukavički su se iskrali i pobjegli kroz drugi izlaz.

Nitko od igrača nije se udostojio doći pred navijače.

- Došli smo im pokazati da smo s njima u pobjedi i porazu. Ali oni nam nisu uzvratili - rekla je jedna majka koja je došla pozdraviti aktualne svjetske prvake.

Navijači su shvatili da su igrači odabrali drugi izlaz i pohitali su prema njemu. No nisu stigli. Video pokazuje tužnu scenu u kojoj se jedan navijač u invalidskim kolicima uspinje preko pomičnih stuba kako bi vidio španjolske igrače.

Španjolska je postala treći svjetski prvak iz Europe koji je u zadnjih 12 godina ispao već u skupini. Momčad Vicentea Del Bosquea prvi je svjetski prvak koji je u obrani naslova izgubio prve dvije utakmice na SP-u. U trećoj su pobijedili Australiju.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • El Tractor 18.02.2015.

    Umišljene zvjezdice...

  • 25.06.2014.

    Ja bih došao do njih...pa neće me valjda samog pljuvati......

  • marijaterezija2 25.06.2014.

    što reči javne su osobe i svoj posao bi trebalo odraditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare