To je to što me zanima!

Španjolska tenisačica do ušiju se zaljubila u fizioterapeutkinju

Živite život s onim tko vam daje život, napisala je na Instagramu Carla Suarez Navarro, trenutačno 55. tenisačica svijeta, ispod fotografije svoje nove ljubavi, fizioterapeutkinje Marte
Vidi originalni članak

Na WTA touru ima nekoliko tenisačica koje imaju istospolne partnere, to su Carla Suarez NavarroCasey Dellacqua i Lisa Raymond. Osjećam se malo nelagodno u njihovom društvu jer imam osjećaj da me cijelo vrijeme gledaju, rekla je ruska tenisačica Ekaterina Bičkova i uzdrmala teniski svijet.

Carla Suarez Navarro to ne krije, štoviše, s ponosom je objavila fotografiju nove partnerice, uz potpis...

- Živite život s onim tko vam daje život.

Španjolka prije tri godine bila šesta tenisačica svijeta, a danas je 55. Riječ je o jednoj od rijetkih tenisačica koja igra jednoručni bekend, a u karijeri je osvojila dvije WTA titule. Također, igrala je četvrtfinale Roland Garrosa, Australian Opena i US Opena. 

Carla je trenutačno u vezi s fizioterapeutkinjom Martom, a na Carline lijepe riječi Marta jena zajedničku fotografiju odgovorila.

- Sreća što uljepšavaš fotografiju. Koliko su divni i koliko su mi dragi ovi kratki trenuci s tobom.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 03.12.2019.

    Fui !!!! I njima i Članku !!! Šta to pišete, Djeca čitaju portal !!! Sram vas bilo neodgojeni Ci....

  • drogec 02.12.2019.

    Seinfeld za sirotinju

  • 02.12.2019.

    Točno se vidi na njoj da je muskarača . Koga je ovo iznenadilo ja neznan ?🙄 Sad kad gledan, druga isto nije neka sirena pa su se dobro i na obostrano zadovoljstvo pronašle!😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare