To je to što me zanima!

Španjolski mediji: Lionel Messi protiv Bayerna od prve minute

LOŠE ZA BAYERN Leo Messi bit će spreman za prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka između Bayerna i Barcelone. Messi će se odmarati protiv Levantea za vikend
Vidi originalni članak

Već u četvrtak je najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi odradio normalno gotovo cijeli trening Barcelone. U petak je, njegovo stanje bilo još bolje.

Španjolski mediji pišu da je Messi u petak, u jutarnjem treningu, potpuno normalno radio kao i svi ostali, te je obavio bez ikakvih problema sve zadatke, od prvoga do posljednjeg. To je, navode oni, jasan znak da će Messi biti potpuno spreman za utorak, kada će Barcelona u Münchenu odigrati protiv Bayerna prvu polufinalnu utakmicu.

Podsjetimo da je u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka, kod PSG-a, Messi ozlijedio bedreni mišić desne noge. Nakon toga je zaigrao pred kraj uzvratnog ogleda protiv istog suparnika, makar tada nije bio posve spreman.

Zbog predostrožnosti će Messi propustiti prvenstveni ogled tijekom vikenda, kada Barca igra domaću utakmicu protiv Levantea, makar španjolski mediji napominju da bi i već tada Argentinac mogao normalno nastupiti za svoju momčad.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • kristofor_kolumbo 20.04.2013.

    Prevaga na strani Barce je igranje Messia, definitivno.

  • mcjvc1 20.04.2013.

    Brdo s Kosova blago tebi, em lip em pametan!

  • ivo32 19.04.2013.

    a glupog naslova!!! pa svi znamo da če igrati o tome nije ni blo sumlje

Komentiraj...
Vidi sve komentare