To je to što me zanima!

Španjolski stroj melje: Rumunji dobro parirali, ali nisu izdržali

Španjolska je pobjedom protiv Rumunjske (8-3) izborila polufinale Europskog futsal prvenstva koje se igra u Hrvatskoj. Rumunji su se dvaput vraćali, ali više nisu mogli
Vidi originalni članak

Španjolska futsal reprezentacija izborila je polufinale Eura u Hrvatskoj 8-3 pobjedom protiv Rumunjske. Dobra vijest za Rumunje bila je što su izborili četvrtfinale Europskog futsal prvenstva, a loša je bila da moraju igrati protiv Španjolske, momčadi koja lovi četvrti uzastopni i šesti ukupno naslov u Europi.

Rumunji su se dosad 10 puta susreli sa Španjolcima, svih 10 utakmica su izgubili, a nisu imali više sreće ni u 11. susretu. Iako, dobro su stajali Rumunji na terenu.

Već kod 1-1 izvadili su golmana i šokirali Španjolce, a igrala se tek 10. minuta utakmice. Imali su i nekoliko dobrih šansi, ali nisu zabili. A ako ne zabijete protiv Španjolaca, pripremite se za kaznu. Ona je stigla u obliku sjajnih akcija i Španjolska je na kraju relativno lagana dobila 8-3. 

Torras je zabio "hat-trick" i uvelike pomogao "furiji" da razbije Rumunjsku i plasira se u polufinale Eura u Hrvatskoj. Dvaput je Rumunjska poništavala vodstvo Španjolske, ali više od toga nije mogla. Španjolci će igrati protiv pobjednika utakmice Italije i Portugala, momčadi koje su Španjolci dobili u zadnja dva finala...

Euro, četvrtfinale:

Španjolska - Rumunjska 8-3

Idi na 24sata

Komentari 3

  • neymar11_1 06.02.2012.

    Španjolci će igrati protiv pobjednika utakmice Italije i Portugala, momčadi koje su Španjolci dobili u zadnja dva finala... hahaahhaahaahahahaah jaoo pa mi idemo na španjolce ;)

  • Messi100 06.02.2012.

    Španjolska u finalu s Hrvatskom :)..

  • barcelona1899_1 06.02.2012.

    Rumunji su pružili dobar otpor ali protiv Španjolaca je preteško igrat.Stvarno su Španjolci klasa iznad svih.Sve u svemu odlična utakmica s lijepim akcijama i golovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare