To je to što me zanima!

Spektakl! Junior dos Santos je nokautirao 'Crnu zvijer' Lewisa

Nekadašnji teškaški prvak Junior dos Santos je u fantastičnom meču na UFC Fight Nightu 146 u Wichiti pobijedio Amerikanca Derricka Lewisa nokautom u drugoj rundi borbe
Vidi originalni članak

Junior dos Santos ponovno želi naslov teškaškog prvaka i na odličnom je putu da to i ostvari. U sjajnom meču Brazilac je noćas u kanzaškoj Wichiti na UFC Fight Nightu 146 nokautirao Derricka Lewisa u drugoj rundi.

Nekadašnji teškaški prvak je do svoje treće uzastopne pobjede stigao u drugoj rundi. Oba su borca žestoko ušla u meč, padali su jaki udarci, ali uspjeli su obojica dogurati do nastavka meča. Popularni 'Cigano' je uspijevao izbjeći najžešće Lewisove udarce, a pred kraj prve runde iz okreta ga je pogodio u tijelo, Amerikanca je preplavila bol, a posljedice tog udarca prenijele su se i u nastavak borbe.

Na otvaranju druge runde Lewis je pokušao nokautirati Dos Santosa, ali nije uspio. Brazilac je brzo pokazao koliko preciznu i jaku desnicu ima i Lewisa je prilijepio za ogradu, nastavio ga je udarati sve dok Amerikanac nije pao na koljena. 'Black Beast' se nikako nije mogao obraniti i sudac Herb Dean je morao prekinuti meč.

Dos Santosu je ovo treća uzastopna pobjeda, druga nokautom i sada je na omjeru 21-5. Lewis uz 21 pobjedu ima sedam poraza.

- Želim se boriti. Iskreno, nije mi jasno kako ovi dečki mogu biti ispred mene u poretku? Želim vratiti pojas - rekao je 'Cigano' koji je nakon pobjede pozvao gledatelje da zapjevaju s njim 'Sretan rođendan' njegovom sinu.

Po prvi put od UFC spektakla u Zagrebu u oktagon se vratio Ben Rothwell, a izgubio je od bugarskog borca Ivanova jednoglasnom odlukom sudaca. Ivanovu je ovo bila druga borba i prva pobjeda u UFC-u. U debiju ga je prošle godine dobio Dos Santos.

UFC Fight Night 146:

  • Junior dos Santos def. Derrick Lewis - TKO (2. runda)
  • Elizeu Zaleski dos Santos def. Curtis Millender - predaja (rear-naked choke, 1. runda)
  • Niko Price def. Tim Means - KO (Prva runda)
  • Blagoy Ivanov def. Ben Rothwell - jednoglasna odluka sudaca (29-28, 29-28, 29-28) 
  • Beneil Dariush def. Drew Dober - predaja (triangle armbar, 2. runda)
  • Omari Ahmedov def. Tim Boetsch - jednoglasna odluka sudaca (30-27, 30-27, 30-27)
Idi na 24sata

Komentari 20

  • Golem 10.03.2019.

    Kakav Lewis, kakvi bureki.

  • biberrr 10.03.2019.

    Cigano je legenda i dobar momak,pravi sportaš.

  • volimpršut 10.03.2019.

    Jedan od najboljih..

Komentiraj...
Vidi sve komentare