To je to što me zanima!

Spektakl: Milan do pobjede u Madridu nakon preokreta

Real je poveo u prvom dijelu, Milan se vratio u drugom i sa dva spektakularna preokreta dobio 3-2 te odnio bodove sa Santiago Bernabeua...
Vidi originalni članak

Zabrinjava me Milan kojeg sam gledao u dvoboju s Romom, kad su se 'rossoneri' vratili, iako su gubili 1-0 u prvom dijelu, rekao je Realov trener Pellegrini. Upravo takav scenarij gledali smo u susretu Reala i Milana u trećem kolu skupine C Lige prvaka. Real je poveo 1-0, Milan je bio potpuno izgubljen, bez prilika, pas igre, dok je Real tražio drugi gol prije odmora kako bi rješio utakmicu. Nisu ga zabili, a u drugom su dijelu zato kažnjeni. 'Bomba' Pirla s preko 30 metara utišala je Santiago Bernabeu. Do tada Milan nije pokazao ništa. Samo četiri minute nakon prvog gola, Real je na koljenima. Zabio je Pato nakon loše reakcije i nepotrebnom istrčavanja Casillasa za veliki preokret i vodstvo Milana 2-1. Međutim, nije tu kraj uzbuđenjima. Drenthe zabija važan gol za Real 15 minuta prije kraja utakmice. Tada je Silva zabio za Milan, ali ne! Sudac je poništio gol opravdavajući se da je igrač Milana napravio faul u napadu. To je možda bila i kompenzacija, jer sudac je u prvom dijelu propustio svirati očiti penal za Real, kad je Zambrotta srušio Benzemu. Ali zato Pato zabija gol koji je čist kao suza. Opet preokret! Milan je poveo dvije minute prije kraja.
U drugoj je utakmici skupine C Lige prvaka Marseille ostvario gostujuću pobjedu nad Zürichom. Jedini gol zabio je Heinze u 69 minuti utakmice.



SKUPINA C LIGE PRVAKA:
Real - Milan 2-3 (Raul 19, Drenthe 76 / Pirlo 62, Pato 66, 68)
Zürich - Marseille 0-1 (heinze 69)

Idi na 24sata

Komentari 21

  • appice 22.10.2009.

    Joj kako mi idete na zivce s tim kladionicama. Ma vi ste najpametniji i moja baka ima tocne najave. Odavno se zna da se sve namjesta, ali za jucer ne vjerujem.

  • messi_10 22.10.2009.

    bosnia_80 onaj PS ti nije trebao jer je i milanu u 2.poluvremenu poništen gol zbog nepostoječeg prekršaja..tj..kako je Velimir Zajec rekao AUTOFAULA..

  • Rossoner 22.10.2009.

    ajde nemoj srati po milanu ti van baste...i još kad pričaš ove lazi imas nadimak klubske legende..srami se...tu omalovažaš pobjedu milana u madridu...da se moj komentar ne moze izbisat ovdje sad bi ti okleo sve po spisku...btw ja sam član Brigata Rossonera ako uopče znas sta je to..njihov član skupina Foreigners..tu pripadam i bio sam jučer na tekmi u madridu....i nemj pričat gluposti...i naravno idem na san siro...gledat novu pobjedu..Forza Leoni,grazie Ragazzi per tutti..CIAO

Komentiraj...
Vidi sve komentare