To je to što me zanima!

Spektakl na Olimpicu! Brozović je asistirao pa skrivio penal...

Domaćin je bio bliži prvom pogotku. Imao je nekoliko lijepih prilika, a najbolju je imao Alessandro Florenzi koji je u 26. minuti pogodio stativu. Kazna je stigla u 37. minuti kada je Keita Balde zabio za 1-0 nakon kontre
Vidi originalni članak

U derbiju 14. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma i Inter su na Olimpicu igrali 2-2, a za drugi gol gostiju asistirao je Marcelo Brozović. Nažalost, hrvatski reprezentativac je skrivio i kazneni udarac za domaćina.

Bila je to sjajna utakmica u kojoj je Inter vodio 1-0 i 2-1, no Roma se oba puta vratila.

Domaćin je bio bliži prvom pogotku. Imao je nekoliko lijepih prilika, a najbolju je imao Alessandro Florenzi koji je u 26. minuti pogodio stativu. Kazna je stigla u 37. minuti kada je Keita Balde zabio za 1-0 nakon brze kontre gostiju. Izjednačio je Cengiz Under u 51. minuti fantastičnim udarcem s više od 20 metara.

No, radost domaćina nije dugo trajala. U 66. minuti Mauro Icardi je zabio nakon ubačaja iz kornera kojeg je sjajno izveo Marcelo Brozović. Nažalost, hrvatski reprezentativac je u 74. minuti skrivio kazneni udarac igravši rukom što je Aleksandar Kolarov pretvorio u izjednačenje.

Ivan Perišić je igrao za Inter do 80. minute, Brozović je odradio cijeli susret, dok Ante Ćorić nije nastupio za Romu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • antemilica 03.12.2018.

    Keita puno bolji igrac od Perise,u zadnjih par utakmica

  • ACM_1899 02.12.2018.

    Često ovakvi derbiji u Italiji znaju biti tvrdi i ne tako atraktivni. Ovo je bila jako utakmica, i po svemu viđenom neriješeno jest najpošteniji rezultat.

  • 02.12.2018.

    Ne znam šta je Perišiću, ne može se sastat s loptom. Brozović bio jedan od boljih pojedinica, ali je napravio veliku i glupu grešku. Navijam za Inter, ali ovo ne izgleda dobro. Roma je bila desetkovana pa je opet odlično parirala Interu. Da je Inter odigrao barem neriješeno protiv Tottenhama sve bi bilo lakše. Ne pratim Juve, ali mislim da će samljet Intera jer Inter igra dosta loše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare