To je to što me zanima!

Spektakl na početku sljedeće godine: Ngannou protiv Ganea

Gane je ovu šansu izborio pobijedivši Derricka Lewisa u Houstonu prije dva mjeseca te time zradio pojas privremenog prvaka jer se upravo Ngannou odbio boriti u kolovozu
Vidi originalni članak

Francis Ngannou vs. Ciryl Gane 22. siječnja 2022. godine! Sjajan će biti početak nove godine za sve fanove UFC-a, Ngannou i Gane u oktogon će na priredbi UFC 270 kao apsolutni šlager iste.

Gane je ovu šansu izborio pobijedivši Derricka Lewisa u Houstonu prije dva mjeseca te time zradio pojas privremenog prvaka jer se upravo Ngannou odbio boriti u kolovozu.

Francuskom borcu to je bila sedma pobjeda zaredom, a Ngannou je uoči iste rekao kako ona ne znači toliko puno jer pobjednik nije ni kralj, a nije čak ni prvi izazivač. Štoviše, pogoršali su se odnosi između njega i organizacije.

- Budimo realni. Ovo je borba za mjesto drugog izazivača. Prvi je Stipe - nasmijao se Ngannou, a nakon borbe na Twitteru je poručio:

- Impresivan nastup Ganea. Sad je legitiman izazivač za titulu. Vidimo se uskoro, dečko. Kad znaš, znaš.

 ''Predator'' je trenutno na pet pobjeda u nizu, a svaku od njih ostvario je nokautom. Ganea dobro poznaje jer nekada su zajedno trenirali...

UFC 270:

Francis Ngannou vs. Ciryl Gane

Derek Brunson vs. Jared Cannonier

Greg Hardy vs. Aleksei Oleinik

AJ Dobson vs. Jacob Malkoun

Poliana Botelho vs. Ji Yeon Kim

Wellington Turman vs. Rodolfo Vieira

Idi na 24sata

Komentari 1

  • japanokinezjapano 07.10.2021.

    Izgleda da jedini pravi pojas imam ja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare