To je to što me zanima!

Spektakl u Parizu: Federer na Nadala, Đoković ide na Thiema

Prvi nositelj turnira Novak Đoković pomeo je Alexandera Zvereva sa 3-0 u setovima i izborio polufinale zemljanog grand slama gdje će igrati protiv Dominica Thiema koji je također u tri seta bio bolji od Hačanova
Vidi originalni članak

Prva četiri nositelja Roland Garrosa susrest će se u polufinalu!¨Đoković, Nadal, Federer i Thiem uspješno su prošli sve prepreke te će se sad boriti za plasman u finale. Nakon što su Nadal i Federer u utorak osigurali međusobni susret u polufinalu izbacivši Nishikorija, odnosno Wawrinku, danas su to napravili Đoković i Thiem.

Prvi tenisač svijeta je nakon 2 sata i 12 minuta slomio otpor mladog Zvereva sa 7-5, 6-2, 6-2. Servirao je Nijemac za prvi set pri vodstvu 5-4, ali izgubio je taj i sljedeći servis gem te se tu dogodio veliki pad mladog tenisača. Do kraja meča Đoković nije ispuštao svoj servis i sigurno prošao u poluzavršnicu pariškog turnira.

U drugom je meč Dominic Thiem lakše od očekivanog dobio do ovog meča odličnog Hačanova sa 6-2, 6-4, 6-2. Austrijski je tenisač iskoristio većinu pogrešaka ruskog tenisača te je u gemovima u kojima mu se pružila break prilika to i napravio. Valja spomenuti da Rus u meču nije imao nijednu break loptu te je imao 37 neprisiljenih pogrešaka koje nije mogao pokriti sa 17 winnera.

U polufinalu nas čeka klasik između Federera i Nadala koji je na raspredu u petak oko 13 sati, dok će Đoković i Thiem na teren poslije tog meča.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • mentalist1 06.06.2019.

    Jadni dork,ne moze ni 2 dana profil zadrzati:))

  • Greatest-Of-All-Time 06.06.2019.

    Mislim da bi Nadal bez neke drame trebao u finale.Ne vidim nacina da ga Federer posebno u ovim godinama ugrozi na zemlji i to u 3 seta.Mozda Fed uzme set,al tesko.Djokovic i Thiem ce biti vjerovatno puno dramaticniji mec i fizicki dosta iscrpan.Novakovi navijaci toliko uvjereni u naslov.Vele sve se pita Novak iako ima samo 1 RG ...Ako ne uzme naslov vec vidim izlike u vidu kise,urote jer igra dan poslije itd.. kao u Rimu kad mu Rafa dao pecivo...

  • aavent 06.06.2019.

    Bas me zanima hoce li se sada u komentarima vise pisati o dobrom Djokovicu ili o glavi Zvereva, da je Cilic tu bio znam o cemu bi se pisalo, ovako nisam siguran pa me zanima jer mnogi imaju razlicite kriterije. Uglavnom Zverev se jos jednom pokazao kao choker. Ima set u kojem je odlicno igrao i onda se skrati ruka i nista vise do kraja meca ne moze pogoditi. Zverev od ove mlade generacije ima najvise talenta, ali i Tsisipas i Coric imaju jacu glavu. Samo Coricu fali i servis i forehand na vecioj razini da bi nesto napravio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare