To je to što me zanima!

Spektakl uoči derbija: Zasvirat će neotkriveni Cocin dragulj...

Hajduk u srijedu u 19 sati na Poljudu dočekuje Dinamo u najvećoj utakmici hrvatskog nogometa. Neposredno prije početka navijači će moći čuti neobjavljenu pjesmu Vinka Coce posvećenu voljenom klubu
Vidi originalni članak

Iz minute u minutu sve je manje dostupnih ulaznica za derbi Hajduka i Dinama. U ponedjeljak se rasprodala čitava sjeverna tribina, a još je malo karata ostalo za Zapad i istok.

Hajduk je za puni Poljud pripremio i jedno posebno iznenađenje. Uoči utakmice na Poljudu će se premijerno pustiti nikad objavljena pjesma Vinka Coce, "Povist Hajduka".

"Neotkriveni dragulj" prerano preminulog legendarnog pjevača čut će se s razglasa poljudske ljepotice neposredno prije početka utakmice. Tekst pjesme je napisao Branko Brljević, a za glazbu je zaslužan Denis Batinović Pekma, autor Cocine legendarne pjesme "Kada umren umotan u bilo". 

Trogirski slavuj napustio nas je 2013. godine u 59. godini života nakon duge i teške bolesti. Čitav život je bio veliki navijač Hajduka, na svom je Poljudu 2008. godine održao koncert za pamćenje, a svom Hajduku je posvetio nekoliko hitova - "Oluja sa sjevera", "Volim te, Hajduče", "Ako te ko pita", "Bandire od svila",...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Prikaze2010 02.04.2019.

    Cekaju se komentari zavisti sa sjevera

  • Korisničko ime1 02.04.2019.

    Coci niste ispunili želju!

  • nepredvidljiv72 02.04.2019.

    Bit ce to dobra utakmica, Hajduk u formi i kuci, a Dinamo sam za sebe govori

Komentiraj...
Vidi sve komentare